Zijn Moderne Anti-Aging Behandelingen Gevaarlijk?

Zijn Moderne Anti-Aging Behandelingen Gevaarlijk?

Er kan gerust gesteld worden dat de generatie babyboomers banger zijn voor de dood dan om ouder te worden. Omdat duizenden babyboomers wanhopig proberen zich jonger te voelen, groeit de anti-aging industrie voortdurend en worden er zelfs nieuwe werelden en middelen ontdekt om veroudering tegen te gaan.

Heb je weleens gehoord van “age management geneeskunde”? En hoe zit het met cosmeceuticals?

Wat is “Age management geneeskunde”?

Omdat er miljoenen babyboomers zijn die er jonger uit willen zien, maken duizenden artsen nu gebruik van dit feit. Artsen die zich toeleggen op ‘age management geneeskunde’ maken gebruik van onbewezen anti-aging behandelingen, waaronder hormonale therapieën.

Hanneke Hops is een van de babyboomers die zich langer jong wilde voelen en er daarom voor gekozen had ‘age management geneeskunde’ behandelingen te ondergaan. Zoals voorgeschreven door haar anti-aging arts injecteerde ze 6 dagen per week een recombinant menselijk groeihormoon (HGH) in haar dij.

HGH is de synthetische versie van een hypofysehormoon, ook wel genaamd de fontein van de jeugd. Echter, de Amerikaanse Food and Drug Administration waarschuwt dat HGH belangrijke en ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Maar de 56-jarige Hops was zich niet bewust van dit feit en continueerde de HGH-behandeling, omdat ze geloofde dat dit de veroudering een halt zou toeroepen.

Hops slaagde erin het proces van veroudering te stoppen, maar op zo’n manier dat ze niet meer in staat is van het leven te genieten. Ze overleed na een HGH-behandeling van 6 maanden. Haar lever zat vol kwaadaardige tumoren.

Hoewel het onmogelijk is om te bewijzen dat de HGH-therapie de dood van Hops heeft veroorzaakt, is het de moeite waard om te vermelden dat HGH gelinkt wordt aan een verhoogd risico op kanker.

Op dit moment zijn er reeds duizenden artsen die zich bezighouden met de naar schatting 78 miljoen babyboomers die langer jong willen blijven en bereid zijn hier geld aan uit te geven.

Wat zijn cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn op dit moment helemaal hot in de anti-aging industrie. Cosmeceutical is een combinatie van het woord cosmetica en farmaceutica. Cosmeceuticals beloven de tekenen van huidveroudering terug te draaien met behulp van wetenschappelijk geformuleerde anti-aging crèmes, lotions en zalfjes.

Cosmeceutische bedrijven communiceren graag dat er anti-aging ingrediënten in hun producten zitten en hoe hun wetenschappers deze zorgvuldig hebben bestudeerd en geformuleerd in hun laboratoria.

Hoewel de meeste bedrijven beweren natuurlijke ingrediënten te gebruiken bij het formuleren van cosmeceuticals, kun je je afvragen hoe natuurlijk het eindproduct nou werkelijk is.

De goede oude natuurlijke anti-aging behandelingen

Tegenwoordig zijn er tal van anti-aging producten op de markt verkrijgbaar. In hun zoektocht maken veel mensen gebruik van de natuur. Het is waar dat de natuur ons alles heeft gegeven wat we maar nodig hebben, inclusief schoonheidsbehandelingen.

Positief aan het gebruiken van natuurlijke anti-aging behandelingen is dat ze geen giftige of schadelijke ingrediënten bevatten waarvan bekend is dat ze kanker veroorzaken of die gelinkt zijn aan kanker en andere ernstige ziekten veroorzaken.

Natuurlijke anti-aging producten, zoals honing en Arganolie, zijn ook veel goedkoper dan de meeste commercieel verkochte producten en moderne anti-aging behandelingen.

Het beste van natuurlijke anti-aging producten en behandelingen is dat ze net zo effectief zijn of in de meeste gevallen zelfs effectiever dan veel commerciële en moderne anti-aging producten en behandelingen.

Deel dit artikel over Anti-Aging behandelingen met je vrienden! Sharing is caring!