Garantie & Klachten

100 dagen geld terug garantie

Wij houden het wat onze garantie betreft bij ArganWinkel.nl graag heel simpel. Ben je ondanks onze premium kwaliteit en geboden service niet tevreden? Dan krijg je tot zelfs 100 dagen na aankoop het aankoopbedrag terug! Zelfs als het flesje of potje nog maar half vol is.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en willen graag dat je zonder enige twijfel of risico de krachtige werking van onze arganolie en andere natuurlijke verzorgingsproducten zorgeloos kunt uitproberen.

Mocht je gebruik willen maken van onze 100 dagen, niet goed, geld retour garantie neem dan contact met onze klantenservice op zodat wij de procedure met je kunnen doornemen.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar per livechat, e-mail of telefoon: 020 261 0004

Klacht over een artikel of over de levering?

Heb je een klacht over een product? Is een product defect aangekomen of heb je een klacht of opmerking over de levering van jouw bestelling? Maak dit dan direct kenbaar aan ons. Wij zullen, in overleg met jouw het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Je kunt een klacht telefonisch, per e-mail of per livechat bij ons melden. Onze klantenservice staat elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar en wij helpen je graag verder!

Indien je de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij je om het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen.