Partner Worden?

Ben je ook weg van onze hoogwaardige natuurlijke producten en wil je deze graag aanbieden aan je website bezoekers of klanten? Via onze verschillende partnerprogramma’s maken wij dit voor je mogelijk. Bekijk hieronder de opties.

Bekijk de opties

Andere partnership ideeën?

Heb je andere ideeën voor een samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik Hier Om Contact Op Te Nemen!

Affiliate Partner Worden?

daisycon affiliate
daisycon affiliate

Heb je een website waar onze producten goed bij passen? Wil je kwaliteitsproducten aanbieden zonder zelf te hoeven investeren? Heb je geen tijd om zelf de orders af te handelen en wil je meeliften met ons succes? Dan biedt onze affiliate programma via Daisycon uitkomst!

Via onze Daisycon affiliate programma kun je onze producten aanbieden op je website via een product feed of door links en banners op te nemen naar onze website. Alle leads worden onafhankelijk door Daisycon geregistreerd en bijgehouden. Daisycon verzorgt de administratie en een snelle uitbetaling van de commissie.

Klinkt dit als een interessant verdienmodel voor jouw website? Klik dan op de onderstaande knop en meld je direct aan voor onze Daisycon affiliate programma.

Aanmelden Daisycon Affiliate Programma

Winkel Partner Worden?

Heb je een fysieke winkel zoals bijvoorbeeld een schoonheidssalon of kapperszaak en wil je onze producten aanbieden? Meld je aan via het formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden.

Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor je het formulier hebt ingevuld en niet langer opgeslagen dan nodig.

  White Label Partner Worden?

  Wil je natuurlijke kwaliteitsproducten aanbieden onder je eigen merknaam? Meld je aan via het formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden.

  Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor je het formulier hebt ingevuld en niet langer opgeslagen dan nodig.

   Vragen & Antwoorden over onze Partnerprogramma’s

   Ja, dat is gewoon mogelijk. Als je bijvoorbeeld een website hebt maar ook een fysieke winkel dan kun je zowel in je winkel als op je website onze producten aanbieden.

   Nee, een partnership is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Als je white label partner wilt worden met je eigen merknaam dan gelden er wel een aantal voorwaarden. Maar in alle gevallen gaan wij voor een partnership met voordelen voor ons beiden.

   Ja, zoals aangegeven zit je nergens aan vast. Je kunt bij een affiliate partnership jouw Daisycon account gewoon opzeggen of bij een winkel partnership gewoon niets meer bestellen bij ons. Zo simpel is het.

   De hoogte van de commissie of kortingen verschilt per partnership programma. Voor meer details hierover raad ik je aan om je eerst aan te melden voor de gewenste partnerprogramma.

   Waar je sowieso van uit kunt gaan is dat onze website goed geoptimaliseerd is voor een hoge conversie en dat onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn, zonder consessies. Dit kun je ook terugzien in onze goeie service- en productbeoordelingen. Je kunt als partner dus prima meeliften met ons succes.

   Voor de Affiliate partnerprogramma van Daisycon kun je jezelf direct aanmelden. Wij keuren dagelijks nieuwe aanmeldingen. Hierdoor kun je binnen 24 uur live zijn en beginnen met promoten.

   Voor de Winkel partnerprogramma maken wij een unieke account voor u aan waarna u met korting bij ons kunt bestellen als parnter. In de meeste gevallen is dit ook binnen 24 uur geregeld.

   De white label traject duurt vaak wat langer. Afhankelijk van de wensen en de beschikbaarheid van de verpakkingen en labels duurt dit traject tussen de 2 tot 6 maanden voordat je met je eigen producten live bent.

   Meer vragen?

   Neem contact op met onze klantenservice, we zijn er om je verder te helpen.

   Neem contact op