Disclaimer

De informatie over de werking van onze producten is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De verzamelde informatie is gebaseerd op studies en experimenten van diverse gebruikers wereldwijd en is zorgvuldig door ons samengesteld.

Aansprakelijkheid

Arganwinkel.nl dient niet aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele schade wat bij gebruik kan ontstaan. De werking van onze producten verschilt van mens tot mens. Wij kunnen daarom niet garanderen dat iedereen hetzelfde effect zal ervaren. Ook het combineren van producten geschied geheel op eigen risico.

Verschil in kleur en geur

Daarnaast is het mogelijk dat onze producten in geur en kleur kunnen verschillen ten opzichte van eerder geleverde producten omdat het natuurlijke ingrediënten bevat. Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik, mits nadrukkelijk anders staat aangegeven.

Gebruik van Etherische olie op de huid

Met name onze Etherische oliën dienen niet onverdund te worden gebruikt. Allergische reacties komen, indien op de juiste wijze en met mate toegepast, zelden voor.

Test de olie desalniettemin altijd eerst op een kleine huidoppervlakte en staak direct het gebruik indien irritatie optreedt.

Werking van producten

De werking van onze producten is uitdrukkelijk en uitsluitend bedoeld ter informatie en dient niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij twijfel voor gebruik altijd eerst een medisch gekwalificeerde arts.