Onze Belofte

Wie zijn wij?

Aangenaam!
Wij zijn een team van gepassioneerde Arganolie liefhebbers. Al jarenlang ervaren wij vrijwel dagelijks de bijzondere effecten van deze olie.

Hoe het allemaal begon

Tijdens vakanties en familiebezoeken in Marokko kwamen wij in aanraking met Arganolie. Meteen na het eerste gebruik waren wij enthousiast. Het bleek een fijn ‘souvenir’ voor onszelf en al snel ook een mooi cadeau voor onze vrienden en kennissen. Toen onze flesjes op waren en een nieuwe vakantie naar Marokko niet direct in het verschiet lag, gingen we op zoek naar leveranciers. En van het een kwam het ander: omdat we niet tevreden waren met de geboden kwaliteit, besloten we de olie zelf te gaan importeren. Dit doen we nu al sinds 2009.

In 5 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de nummer één winkel op het gebied van Arganolie en weten liefhebbers uit het hele land ons te vinden.

Hoe we te werk gaan

Er zijn grote kwaliteitsverschillen, de ene Arganolie is de andere niet. Dit maakt ons veeleisend. Het heeft er voor gezorgd dat we werken vanuit een eigen netwerk. Dankzij onze roots, die van oorsprong liggen in de regio waar de Arganbomen groeien, en onze nauwe band met familie die er nog woont, staan we in contact met de beste leveranciers. Bovendien zijn we zelf aanwezig zijn om alle productiestappen te controleren.

Ook volgen we innovaties op de voet; zodra er zich manieren voordoen die de kwaliteit kunnen verbeteren, spelen wij hierop in.

Op deze manier durven wij te stellen dat wij de beste olie in huis hebben. En staan wij nu eens onverhoopt níet achter de door onze leveranciers geboden kwaliteit, dan kiezen wij er liever voor om tijdelijk ‘uitverkocht’ te zijn dan dat we een minder hoogwaardig product aanbieden.

Alleen het allerbeste is goed genoeg: van oogst tot verzending

Onze cosmeticalijn op basis van Arganolie bestaat zo veel mogelijk uit schoonheidsproducten die volledig natuurlijk zijn. Eerlijke en gezonde cosmetica zónder schadelijke chemicaliën, duurzaam geproduceerd en uiteraard niet op dieren getest. En bij die producten die wel chemische bestanddelen bevatten, omdat de natuurlijke vervanger niet voldoende volstaat, staat vanzelfsprekend veiligheid en kwaliteit van het product voorop.

Natuurlijke basis

Onze producten hebben natuurlijke ingrediënten als basis. Denk aan plantaardige oliën, vetten en/of wassen, kruidenextracten, etherische oliën en gecertificeerde, biologische aroma’s. Op elk product staan de ingrediënten duidelijk vermeld. Natuurlijke cosmetica kan de kans op huidproblemen als eczeem, rosacea, pigmentvlekken en allergieën verkleinen. Onze Arganolie is COSMOS ORGANIC Gecertificeerd door EcoCert greenlife. Dit keurmerk waarborgt dat de olie voldoet aan de strengste eisen voor biologische cosmetica.

Unieke garantieregeling

Het draait bij ons om de allerbeste producten, maar ook om de allerbeste service aan onze klanten. Dit uit zich onder meer in een vlotte levering tegen een aantrekkelijke prijs en onze ruime en unieke garantieregeling. Met als resultaat: tevreden klanten die zowel onze producten als onze service beoordelen met maar liefst een 9.6 op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.

Oog voor onze omgeving

Wij zijn ons bewust van de rol die wij als Arganwinkel innemen in de maatschappij. Dit betekent dat we zo integer mogelijk handelen. Zo omarmen we de universele rechten van vrouwen ter bevordering van hun participatie in de samenleving. Wij werken nauw samen met vrouwencoöperaties. De vrouwen die hierbij zijn aangesloten verwerken de argannoten en krijgen daarvoor een eerlijk salaris en onderwijs.

Ook streven we ernaar het milieu minimaal te belasten. In de praktijk betekent dit onder meer dat onze producten niet op dieren zijn getest en dat we enkel recyclebare verpakkingsmaterialen gebruiken. De pulp die na het persen overblijft, wordt verwerkt tot diervoer. Op deze manier gaat er niets bruikbaars verloren.

We stellen als voorwaarde dat alle leveranciers waar we mee samenwerken ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen volledig onderschrijven.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in zaken als een gezonde huid? Wil je weten wat natuurlijke en dierproefvrije cosmetica voor jou kan betekenen? En heb je interesse in andere thema’s die passen bij een goede lifestyle, zoals heerlijke én gezonde recepten en hoe om te gaan met stress? Dan ben je bij Arganwinkel aan het juiste adres! Regelmatig plaatsen wij hierover artikelen op onze blog en op onze Facebookpagina.

Wij beloven U een snelle levertijd

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Op deze manier kunnen wij u de kortst mogelijke levertermijn garanderen. U ontvangt uw bestelling binnen 24 uur nadat uw betaling bij ons is binnengekomen. Na het plaatsen van uw order wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van het verzendproces.

Ook kunt u op een hele simpele manier de status van uw bestelling volgen door middel van een track en tracé nummer. Voor meer informatie over track en tracé verwijzen wij u naar de pagina over leveringen. Wilt u meer weten over verzendkosten, levertermijnen of een ander onderwerp dan verwijzen wij u eerst naar onze “Algemene Voorwaarden“.

Wij bieden U een unieke “Niet Tevreden? Geld Terug!” Garantie

Bent u ondanks de premium kwaliteit van onze producten en geboden service niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug, zonder dat wij u ook maar een vraag stellen! Zelfs als het flesje nog maar half vol is. Daar doen wij absoluut niet moeilijk over.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en willen graag dat u zonder enige twijfel onze producten uitprobeert.

Wij doen er alles aan om uw betalinggegevens te beschermen!

Winkelen bij ArganWinkel is veilig en zeker. Alle orders en persoonlijke gegevens die u op onze winkel plaatst worden versleuteld en beveiligd naar ons doorgestuurd via een beveiligde (EV)Extended Validation SSL verbinding. Deze encrytiemethode wat zich kenmerkt aan een (gedeeltelijk) groene adresbalk wordt vaak ook gebruikt door banken en andere streng beveiligde websites. De betaling loopt via onze betaalprovider Buckaroo en wordt eveneens versleuteld met een SSL Encryptie.

U kunt aan het adresbalk in uw browser zien dat u op een beveiligde site bent. Het webadres begint dan met https:// in plaats van http:// uw ziet een slotje in het adresbalk en het adresbalk wordt (gedeeltelijk) groen.

Op de betaalpagina van ArganWinkel.nl kunt u dan ook met een gerust hart uw persoonsgegevens invoeren. Reeds duizenden klanten hebben bij ons gewinkeld ZONDER slachtoffer te worden van fraude. Mocht u niet in een beveiligde https:// omgeving zitten, laat dan nooit uw persoonlijke gegevens achter! Mocht u nog twijfels hebben over onze veiligheidsmaatregelen, laat het ons gerust even weten. Onze klantenserviceteam helpt u dan graag verder.

Uw privacy is bij ons in goede handen

Wij verbinden ons ertoe om uw privacy te verzekeren. Wij gebruiken de persoonlijke informatie die u ons toevertrouwt enkel voor het verwerken van uw order(s) en om u een zo persoonlijk mogelijke koopervaring aan te bieden. Wij kunnen deze informatie tevens gebruiken om u op de hoogte te brengen over wijzigingen in onze diensten of voor speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat deze voor u waardevol kunnen zijn.

Lees hier meer over in onze “Privacybeleid“.

Klachten, suggesties en vragen zijn van harte welkom!

Vindt u dat we onze beloften niet nakomen, dan kunt u ons daarop aanspreken. Heeft u klachten, problemen of suggesties, aarzel dan niet en laat het ons direct weten! U kunt bellen met onze klantenservice via het nummer 020 261 0004 of onze contactformulier invullen. In beide gevallen maken wij er direct werk van. Elke dag opnieuw zetten wij ons hiervoor in.