Voorkom Striae Door Het Gebruiken Van Arganolie!

Voorkom Striae Door Het Gebruiken Van Arganolie!

Arganolie wordt al eeuwenlang door vrouwen uit het zuiden van Marokko gebruikt. Pas onlangs heeft ook de rest van wereld dit wondermiddel ontdekt. Steeds meer mensen zijn enthousiast over de vele gezonde eigenschappen van deze ongelofelijke olie. Arganolie is de droom van iedereen die op een natuurlijke manier een mooie huid en een gezond lichaam wil krijgen. De olie bevat geen synthetische stoffen.

Wat is Arganolie?
Arganolie is de olie die gewonnen wordt uit de noten van de zeldzame Arganboom, die slechts in enkele regio’s van Marokko voorkomt. Het is een van de meest veelzijdige oliën ter wereld. Arganolie wordt gebruikt voor culinaire doeleinden en kan ook worden gebruikt voor medische en cosmetische doeleinden.

Arganolie is rijk aan vitamine E, een natuurlijke antioxidant die de vetzuren beschermt. Het is ook rijk aan vitamine A, dat op zijn beurt goed is voor de ouder wordende huid. Door het hoge niveau van ferulinezuur beschermt de olie de huid ook tegen UV-stralen. Arganolie heeft ook vele andere gunstige effecten op de gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, het verlaagt de bloeddruk en het cholesterol en nog veel meer.

Wil je zien hoe je arganolie het beste kunt gebruiken bij striae? Bekijk dan hieronder onze instructievideo:

Wat zijn striae?
Striae ontstaan wanneer de dermis (de middelste laag van de huid) wordt uitgestrekt tot een punt waarop de elasticiteit het begeeft. Omdat de dermis zich uitstrekt, rekt ook de epidermis (de buitenste laag) uit. Ze wordt daardoor doorzichtig en er worden rode of paarse strepen zichtbaar.

Wanneer deze genezen ontstaan littekens. Ze verbleken totdat ze een zilver-witte kleur hebben, een paar tinten lichter dan de oorspronkelijke huidskleur. Doordat de dermis is uitgerekt wordt de natuurlijke productie van collageen verstoord. Het treedt meestal op bij plotseling gewichtsverlies of gewichtstoename. Bijvoorbeeld tijden een zwangerschap.

Ook tieners kunnen er mee te maken krijgen wanneer ze plotseling in de pubertijd heel snel groeien.

Waarom is Arganolie noodzakelijk tijdens de zwangerschap?
Tijdens de zwangerschap is gewichtstoename onvermijdelijk. De buik wordt steeds groter. Voor je het weet heb je overal striae. Met Arganolie kun je deze lelijke strepen voorkomen. Arganolie is een natuurlijke antioxidant. Het is een product dat veroudering van de huid tegengaat en de elasticiteit van de huid versterkt. Het is organisch en dus niet schadelijk voor de baby.

Zwangere vrouwen wordt afgeraden om schoonheidsproducten te gebruiken. Dat wordt gedaan omdat deze producten stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn. Het is volkomen veilig Arganolie te gebruiken voor, tijdens en na de zwangerschap. Vrouwen die borstvoeding geven kunnen ook gebruik maken van het product.

Hoe kan Arganolie worden gebruikt om striae te voorkomen:
Gebruik zuivere organische Arganolie die niet is gemengd met synthetische geur- of kleurstoffen. Smeer de olie op de plekken waar zwangerschapsstrepen verschijnen. Ga daarmee net zo lang door als nodig. Het resultaat: een lichaam dat weer gezien mag worden!

Voor mensen die al striae hebben kan Arganolie ook worden gebruikt om de littekens minder opvallend te maken. Net zoals bij het voorkomen van striae is het ook in dit geval belangrijk om de olie regelmatig op het lichaam aan te brengen.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]