Hoe Gebruik je Arganolie om Striae te Voorkomen?

Zwangere Vrouw Verzorging

Bekijk ook de andere video instructies

Voor vrouwen is er weinig vervelender dan striae. Deze ontsierende striemen op de huid kunnen worden vervaagd door regelmatig 100% natuurlijke, effectieve arganolie te gebruiken.

Heb je net ontdekt dat je zwanger bent? Begin gelijk met het smeren van arganolie. De kans is dan het grootst dat zwangerschapsstriemen worden voorkomen.

In dit artikel vertellen we je wat arganolie kan doen tegen striae en hoe je het gebruikt.

Striae & Arganolie

De pure, natuurlijke oliesoort arganolie bevat volop ingrediënten die de huid voeden, beschermen, repareren, verjongen en verzachten. Hiervoor zijn onder andere vitamine E, omega 6 en 9, sterolen, ferulinezuur en polyfenolen verantwoordelijk.

Arganolie kan helpen bij verschillende (huid)ongemakken, waaronder striemen.

Wat is Striae precies?

Striae zijn huidkleurige of witte striemen die ontstaan wanneer de huid zich in korte tijd flink uitrekt. Dit is het geval bij plotselinge gewichtstoename, zoals bij een zwangerschap. Maar ook tieners kunnen ermee te maken krijgen wanneer ze in de pubertijd snel groeien.

Wil je meer lezen over wat striae precies is? Lees dan ook ons artikel: Striae: Alles over de oorzaken en oplossingen!

Hoe kan Arganolie Helpen tegen Striae

Arganolie is ontzettend effectief tegen striae. In deze rijke oliesoort zitten volop proteïnen, die de huid weer soepel maakt. Arganolie versterkt de verbindingsstructuren van proteïne in de huid, waardoor de huid strakker wordt en de zichtbaarheid van striemen afneemt. Door regelmatig arganolie te gebruiken, kan nieuwe striae zelfs worden voorkomen.

Arganolie is Veilig tijdens de Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is gewichtstoename onvermijdelijk. Je buik groeit met de week, wat veel van de huid vraagt. Met arganolie zijn ontsierende striemen op de buik te voorkomen. De kans op het voorkomen van striae is het grootst wanneer je begint met smeren zodra je weet dat je in verwachting bent.

Arganolie is een natuurlijk antioxidant, een product dat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat en de elasticiteit van de huid versterkt. Het is organisch en dus niet schadelijk voor de baby. Het is volkomen veilig arganolie te gebruiken voor, tijdens en na de zwangerschap. Vrouwen die borstvoeding geven kunnen ook zonder problemen arganolie gebruiken.

Hoe Gebruik je Arganolie bij Striae?

Je kunt arganolie op ieder moment van de dag aanbrengen, maar het lichaam neemt de olie het beste op als de huid nog warm is en de poriën openstaan. Na een douche of bad is dus het meest geschikte moment. Het stappenplan is als volgt:

  1. Breng per in te smeren lichaamsdeel drie à vier pompjes arganolie aan op de vingertoppen
  2. Masseer de olie warm tussen je handpalmen
  3. Verdeel de olie al masserend over de huid met striae
  4. Maak met de vingers masserende cirkelbewegingen over de huid, zo wrijf je de olie goed in de huid
  5. Laat de olie een paar minuten intrekken voordat je je kleren aantrekt

Gebruik Arganolie Elke Dag voor Beste Resultaten

Wie voor het eerst arganolie gebruikt, zal merken dat de huid direct gladder en soepeler aanvoelt. De voedende, verzachtende ingrediënten in arganolie doen hun werk vanaf het eerste moment van aanbrengen. Geen wonder dat veel vrouwen niet meer zonder kunnen!

De huid voelt niet alleen fijner; hij ziet er ook vrijwel direct mooier en stralender uit.

Arganolie laat de beste resultaten zien als je de olie langdurig – het liefst iedere dag – gebruikt. Striae kan worden voorkomen door arganolie voor langere tijd te gebruiken.

Meer lezen over het belang van langdurig smeren? Lees dit artikel. Heb jij al ooit arganolie gebruikt voor het verzorgen van je striae? Deel je ervaringen dan in de comments!

premium

Kies voor Kwaliteit

Striae kan alleen worden aangepakt wanneer je gebruik maakt van pure, kwalitatieve arganolie. En die is schaars! Meer lezen over het belang van premium arganolie? En waarom kwaliteit zo belangrijk is als je verbluffende resultaten wil? Je leest het in dit artikel. E

en mooie, gladde huid zonder striae is alleen binnen handbereik wanneer je kiest voor kwaliteit. Waar je die vindt? Bij ons! Onze sublieme kwaliteit arganolie wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.nl.

Heeft arganolie jou geholpen bij het voorkomen of verhelpen van striae? Wij zijn benieuwd.