Herstel Zomerse Schade met Arganolie, Lees Hoe Dit te Doen

Herstel Zomerse Schade met Arganolie

Als er iets is wat je het hele jaar door voor huid en haar nodig hebt dan is het wel Arganolie! In de zomer maak je altijd een hoop plezier! Maar van al die zon, zand en zee krijgt je huid en je haar een behoorlijke opdoffer. Daardoor zie je er in de herfst misschien niet op je best uit. We hebben hier een paar tips om je uiterlijk weer in orde te krijgen!

Het Repareren van Zomerse Schade

Het zomerseizoen geeft een hoop plezier en avontuur maar je huid en je haar hebben het zwaar te verduren. Het repareren van deze schade is dus essentieel!

Voor Je Haardos

Breng het vocht terug!
Het wordt tijd om het vocht in je haar terug te brengen. Geef je haardos minstens een maal per week een diepe conditionering. Een goede diepe conditioner is Marokkaanse Arganolie. De Essentiële Vetzuren (EVZfen) en Sterolen in de olie houden het vocht in je haar vast. EVZfen dienen ook als voeding voor de wortels en de poriën van je haar waardoor de structuur van het haar sterker wordt. Als de zomer gespleten eindjes heeft achtergelaten kan regelmatig conditioneren van je haar met Arganolie dit probleem oplossen.

Arganolie zit vol met Vitamine E en repareert schade aan je haar door zon, wind en zee. Behalve Vitamine E bevat deze olie, vaak het vloeibare goud uit Marokko genoemd, ook andere anti-oxidanten zoals Ferulinezuur, Polyfenolen en Carotenoïden. Deze anti-oxidanten beschermen op celniveau je haar tegen beschadiging.

Hoe je je haar met Marokkaanse Arganolie kunt conditioneren
Je kunt Arganolie ook als dagelijkse conditioner onder de douche gebruiken. Voor diepe conditionering masseer je de olie over je hoofdhuid, wikkel je je haar in een warme handdoek en die je ‘s nachts laat zitten. De volgende ochtend met shampoo uitspoelen. Je kunt de olie ook als leave-in conditioner gebruiken.

Voor Je Huid

Na al die uurtjes in zon, zand en zee is het tijd om je huid wat extra te verwennen.

Ga niet te ruw met je huid om
In de herfst is het weer vaak droger. Dat betekent dat ook de huid droger dan normaal kan worden. Misschien moet je je huidverzorgingsroutine aan de elementen van het seizoen aanpassen. Je zou in je badkamer een milde reiniger voor je gezicht en een milde body wash of zeep moeten hebben.

Verwen je huid met Arganolie
Je hebt in dit drogere seizoen ook een krachtige moisturizer nodig. Het vloeibare goud uit Marokko kan je huid diep hydrateren. Essentiële vetzuren en Vitamine E hebben vochtinbrengende eigenschappen en deze stoffen zitten allebei in Arganolie. Ook Sterolen in de olie helpen vocht in de huid vast te houden. Squaleen is een andere component in Arganolie die helpt de huid diep te hydrateren.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.