7 beste tips en trends voor mooie nagels?

Speciale Nagelak Met Goede Motief

Onze nagels zeggen veel over ons. Denk maar eens aan het verschil tussen gescheurde of afgebeten nagels met vuil eronder en netjes gemanicuurde, gezond glanzende nagels. Wat voor indruk laten ze achter?

Vrouwen kunnen met nagellak hun stijl verder onderstrepen en hun look voorzien van opvallende details. De onderstaande tips en trends helpen je goed voor de dag te komen met mooie nagels!

Opvallend gekleurde lakjes

Dit voorjaar en deze zomer mogen de nagels zeker gezien worden! Combinaties van felle kleuren in opvallende patronen behoren tot de grootste nageltrends. Denk felroze met zachtgroen, pastelgeel met hemelsblauw, of fel oranje tegen een zwarte achtergrond.

Natuurlijke donkere tinten

Lange tijd waren zwarte nagels helemaal hip, maar deze lente en zomer draait het om zachtere tinten voor liefhebbers van donkere nagels. Denk aan donkerbruin, donkergrijs of mat donkerpaars.

Nieuw metallic

Metallic lakjes zijn ook dit jaar weer helemaal hip. Je gebruikt ze in spannende patronen of met in elkaar overlopende kleuren. Zo creëer je een dynamisch effect waar diepte in zit!

Twee verschillende handen

Een zeer gedurfde trend dit jaar is om iedere hand van een totaal andere lak te voorzien. Denk zacht en vrouwelijk voor je linkerhand en stoer en grillig voor je rechter. Zo kun je de verschillende kanten van je persoonlijkheid onderstrepen!

Nagellak

Natuurlijke plantpatronen

Nagellakpatronen geïnspireerd op bloemen en planten zullen de komende tijd ook helemaal trendy zijn. Het gaat hier om vakkundig aangebrachte blaadjes met diverse kleurschakeringen. Naast groen kunnen dat onder andere roze en blauw zijn.

Spelen met textuur

Er zijn veel manieren om te spelen met textuur. Dit jaar is het bijvoorbeeld helemaal hip om spannende combinaties te maken met matte en glanzende nagellak. Afhankelijk van de kleuren die je kiest, kan dit subtiel of juist opvallend zijn.

Tip: vergeet je nagels niet te verzorgen!

De nageltrends voor dit voorjaar en zomer zijn zo leuk en divers, dat het verleidelijk is om ze allemaal uit te proberen. Het is belangrijk om ze dan ook goed te verzorgen. Zo hoeven ze niet te lijden onder het steeds aanbrengen van meerdere lagen lak en het verwijderen hiervan.

Geef ze af en toe even rust en verzorg ze met pure, biologische arganolie. Deze zit vol vitaminen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren die eventuele schade herstellen en ze sterk en glanzend maken. Je kunt het zelfs over je nagellak aanbrengen voor extra glans en bescherming. Bovendien houdt het de nagelriemen soepel, waardoor ze goed blijven groeien.

Hier lees je meer over het gebruik van arganolie voor je nagels.

Indrukwekkend mooie nagels

Mooi verzorgde nagels geven een goede eerste indruk aan iedereen die je tegenkomt. Met de bovenstaande tips heb je bovendien veel inspiratie om dit jaar hip voor de dag te komen met subtiele of juist opvallende nagellak effecten.

Niets is leuker dan experimenteren met je nagellak om je stijl te onderstrepen, maar goede verzorging is dan extra belangrijk. Met natuurlijke arganolie houd je je nagels sterk en glanzend en je nagelriemen soepel.

Welke trend ga jij uitproberen?

Heb je dit artikel met plezier gelezen? Deel het dan op social media!