Hoe Gebruik je Arganolie tegen Broze of Ingescheurde Nagels?

Ingescheurde Nagels

Bekijk ook de andere video instructies

Denk je bij goed verzorgde nagels gelijk aan een manicure of pedicure? Niet nodig! Met het juiste product kun je je nagels prima thuis verzorgen en mooi houden. Het enige wat je nodig hebt, is 100% natuurlijke, effectieve arganolie.

Tips voor Verzorging Nagels

Je nagels hou je mooi en sterk door gezond te eten en zo lief mogelijk te zijn voor je nagels. Doe de afwas het liefst met handschoenen aan en ook tuinieren en ander ‘zwaar’ werk voor je handen en nagels kun je het beste doen terwijl je je nagels beschermt. Daarnaast is het essentieel om je nagels schoon te houden en je nagels tijdig te knippen.

Om de verzorging van je nagels compleet te maken, adviseren wij arganolie. Een geweldige aanvulling op je nagelverzorgingsroutine!

Wat doet arganolie voor de nagels?

Hydrateren, herstellen, beschermen, voeden. Alle voordelen die gelden voor de huid en haren gaan ook op voor de nagels. Je nagels profiteren dus ten volste van arganolie. Niet zo gek: de dosering vitamine E in arganolie is extreem hoog.

Vitamine E is verantwoordelijk voor anti-aging in huidverzorging, maar daarnaast is het ook een krachtig ingrediënt dat herstelt en beschermt. Naast vitamine E zitten er in arganolie omega 6 en omega 9. Deze voorzien nagels van vocht om ze soepel, sterk en gezond houden.

Niet alleen de nagels worden blij van arganolie, ook de nagelriemen worden intens gehydrateerd door arganolie te gebruiken. Het splijten, afbreken en inscheuren van nagels zal op den duur afnemen omdat de nagels sterker en harder worden.

Hoe gebruik je arganolie op je nagels?

Je kunt arganolie gebruiken als nagel- en nagelriemkuur, ongeveer eens per week. Doe dit in het begin in de avond, zodat je nagels en huid kunnen wennen aan de olie. Het stappenplan ziet er als volgt uit:

  1. Maak een mengsel van twee gelijke hoeveelheden arganolie en citroensap.
  2. Week je vingers ongeveer vijftien minuten lang in dit badje van olie en citroensap.
  3. Spoel je handen af en dep ze droog met een handdoek, totdat ze vochtig zijn.
  4. Breng twee druppels arganolie aan op je handpalmen en masseer de olie in op je nagels en nagelriemen.

Hebben je Nagels meer Verzorging Nodig?

Heb je het idee dat je nagels meer of vaker verzorging nodig hebben? Breng dan voordat je gaat slapen een druppel arganolie aan op je nagels en nagelriemen. De olie heeft zo de hele nacht tijd om in te trekken en zijn werk te doen.

De volgende ochtend zal je merken dat je nagels gezonder ogen en sterker zijn. Op den duur zullen je nagels minder snel – of helemaal niet meer – afbreken en splijten.

Wil je meer weten over hoe je je nagels het beste op een natuurlijke manier kunt verzorgen? Lees dan ons artikel: Alles wat je wilt weten over Natuurlijke Nagelverzorging.

premium

Kies voor kwaliteit

Het aanbod arganolie is groot in Nederland. Maar pure, authentieke arganolie van premium kwaliteit is zeldzaam. Voor premium arganolie worden alleen argannoten van de beste kwaliteit gebruikt.

Wil je meer lezen over de kwaliteitsverschillen bij arganolie? En waarom die kwaliteit zo belangrijk is voor een geweldig resultaat? Je leest het in dit artikel.

Sterke, gezonde nagels bereik je alleen als je kiest voor premium kwalitatieve arganolie. En die vind je bij ArganWinkel.nl. Onze premium olie wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten. Zij beoordelen ons met een een 9,7 op de onafhankelijk reviewsite Trustpilot.nl

Gebruik Arganolie voor Beste Resultaten

Arganolie laat de beste resultaten zien als je de olie langdurig – en het liefst iedere dag – gebruikt. Lees hier meer over het belang van langdurig smeren.

Gebruik jij al arganolie voor je nagels? Deel het met ons, we zijn benieuwd.