Hoe gebruik je Arganolie voor Mooie & Zachte Lippen?

Lippen Voelen

Bekijk ook de andere video instructies

Heb je regelmatig last van droge, gebarsten lippen? 100% pure arganolie kan wel eens van pas komen. Deze intens hydraterende, voedende, beschermende oliesoort boordevol vitamine E werkt herstellend en reparerend en laat je lippen weer opleven. Bijkomend voordeel: arganolie geeft een subtiele glans aan de lippen.

Wat doet arganolie voor de lippen?

Kapotte, gebarsten lippen kunnen pijnlijk zijn en zijn bovendien niet erg fraai om te zien. Je redder in nood? Arganolie! Deze intens voedende, natuurlijke oliesoort bevat krachtige ingrediënten als vitamine E, omega 6, omega 9, eiwitten, sterolen en fenolen. Stuk voor stuk stoffen die de huid voorzien van vocht, ‘m voeden en beschermen en bovendien repareren en herstellen.

Arganolie is de perfecte vervanger van traditionele lippenbalsem. Nog een voordeel van arganolie: het geeft de mond een subtiele glans.

Na één keer arganolie gebruikt te hebben, zul je zien dat je lippen zachter en gehydrateerd zijn. De échte effecten (herstel van kapotte lippen) zijn zichtbaar wanneer je arganolie langere tijd gebruikt, het liefst iedere dag.

Hoe gebruik je arganolie op je lippen?

Arganolie is op ieder moment van de dag te gebruiken als lipverzorging. Breng een druppel arganolie aan op je vingertop en masseer hier de lippen mee in.

Het teveel aan arganolie kan je gerust op je gezicht smeren. Pure arganolie op je gezicht zorgt voor een jongere huid. Arganolie voor je gezicht zorgt voor hydratatie en bescherming.

Hebben je lippen behoefte aan wat extra’s? Gebruik arganolie in combinatie met een (oude) tandenborstel voor een milde scrubbeurt die de lippen tegelijkertijd voedt en beschermt. Het stappenplan is als volgt:

  1. Breng één à twee druppels arganolie aan op een (oude) zachte tandenborstel.
  2. Maak met de tandenborstel ronddraaiende bewegingen over je mond. Ga zachtjes te werk om de lippen niet te beschadigen.

Door de zachte haartjes van de tandenborstel worden losse velletjes verwijderd en wordt de doorbloeding van de lippen gestimuleerd, wat een natuurlijk rode tint van de lippen oplevert.

premium

Kies voor kwaliteit

In Nederland is veel arganolie verkrijgbaar, maar aan échte pure arganolie is moeilijker te komen. Een mooie, verzorgde mond bereik je alleen als je kiest voor premium kwalitatieve arganolie.

Wij vinden onze arganolie effectief en heel erg prettig, maar ook onze klanten denken er zo over. Zij beoordelen de arganolie met een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot.nl.

Smeer Iedere dag voor een Mooie & Glanzende lippen

Arganolie laat de beste resultaten zien als je de olie langdurig – en het liefst iedere dag – gebruikt. Lees hier meer over het belang van langdurig smeren.

Gebruik jij in plaats van lippenbalsem weleens arganolie? Wat zijn jouw ervaringen? Deel het met ons, we zijn benieuwd.