Arganolie, de Oplossing Voor Gebarsten Lippen

Arganolie, De Oplossing Voor Gebarsten Lippen

Gebarsten lippen zijn niet ernstig maar wel ongemakkelijk. Dit komt met name voor wanneer het weer koud is, of wanneer er een koude wind staat.

Als droge lippen niet behandeld worden, zullen ze gaan jeuken, vervellen en zelfs barsten en bloeden. Als je lippen barsten en bloeden dan is het hoogtijd dat je er iets aan gaat doen.

Hoe moet je je lippen verzorgen?

Zorg ervoor dat je lippen het hele jaar door gehydrateerd zijn, zodat je beter bestand bent tegen externe factoren zoals kou en wind. Als je je lippen gezond houdt, zul je kunnen voorkomen dat ze in de winter barsten. Het is heel eenvoudig om goed voor je lippen te zorgen. Hier zijn een aantal tips:

  • Drink de dagelijks benodigde hoeveelheid water – 8 glazen water
  • Eet gezonde producten en groenten
  • Probeer niet te veel zout te gebruiken
  • Hou je lippen gehydrateert door lippenbalsem te gebruiken

Als je op de bovenstaande dingen let, zul je zien dat je gemakkelijker voorkomt dat je lippen gaan jeuken, vervellen, barsten en bloeden. De twee voornaamste oorzaken van gebarsten lippen zijn externe factoren, zoals de zon, de wind en de lucht.

Arganolie & gebarsten lippen

Zijn je lippen toch gebarsten? Vind je het moeilijk je lippen gezond en gehydrateerd te houden? Er zijn verschillende middeltjes verkrijgbaar bij de drogisterij waarmee je het ongemak van gebarsten lippen kunt behandelen. Een van de meest effectieve oplossingen voor gebarsten lippen is echter pure Arganolie.

Wat is Arganolie?

Dit is een zeldzame olie die onttrokken wordt uit de pitten van de Arganboom uit Marokko. Deze boom groeit voornamelijk in Marokko en de olie is rijk aan diverse voedingsstoffen. Arganolie is rijk aan vitamine E, onverzadigde vetzuren en anti-oxidanten.

Wat doet Arganolie voor je Lippen?

Door deze olie regelmatig aan te brengen op de lippen, zul je binnen een mum van tijd voorkomen dat ze barsten. Arganolie is voor huid en lippen extra verzorgend. Gebarsten lippen kunnen met Arganolie weer soepel gemaakt worden, en je kan ermee voorkomen dat je lippen gaan jeuken, barsten en bloeden.

arganolie-de-oplossing-voor-gebarsten-lippen2

100% Natuurlijk

Arganolie is een geheel natuurlijk product, en kan dus ook als zodanig door iedereen gebruikt worden, zelfs als je al snel allergisch bent voor producten. Pure Arganolie bevat geen chemische of agressieve ingrediënten, en wordt inmiddels door vele mensen wereldwijd gebruik. Het is niet alleen veilig, maar ook bewezen effectief. Door dagelijks Arganolie op de lippen aan te brengen voorkom je dat ze barsten, en zullen je lippen er gezond uitzien met een frisse rode kleur. Arganolie is de beste oplossing voor gebarsten lippen.

In onze Youtube video laten we je zien hoe je arganolie op je lippen aanbrengt voor mooie zachte lippen:

Gebruik jij Arganolie voor het verzorgen van je lippen? Vertel het verder. Sharing is caring.