Voorkom Haaruitval En Onnodige Kaalheid Met Arganolie

Voorkom Haaruitval Met De Juiste Voeding!

De haarcyclus omvat zowel haargroei als haaruitval. Het is dus heel normaal dat je haar verliest. Maar in sommige gevallen kunnen mensen meer dan normaal haar verliezen. Als een gevolg hiervan kan kaalheid ontstaan en dit kan een probleem worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit probleem ondervinden.

Waardoor wordt overmatig haarverlies veroorzaakt? In dit artikel vertel ik je meer over de oorzaken van haaruitval en hoe arganolie kan helpen bij haarproblemen.

Stress

Stress is een van de voornaamste oorzaken van haaruitval. Men kan bijvoorbeeld een aantal maanden nadat je ziek bent geweest of een operatie hebt ondergaan, last van haaruitval krijgen.

In de meeste gevallen is dit niets om je zorgen over te maken en zal de haaruitval in de loop van de tijd weer verminderen.

voorkom-haaruitval-en-onnodige-kaalheid-met-arganolie2

Hormonale Disbalans

Haaruitval kan ook ontstaan wanneer iemand last heeft van een hormonale disbalans. Als bijvoorbeeld de schildklier overactief of juist niet actief genoeg is, kan haaruitval ontstaan.

Een ander voorbeeld is zwangerschap. Tijdens een zwangerschap kan een vrouw veel haar verliezen doordat de hormoonbalans verandert.

Medicatie

Medicatie zoals anticagulantia (bloedverdunners), medicijnen tegen jicht, hoge bloeddruk of hartproblemen kunnen haaruitval veroorzaken.

Schimmelinfecties

Zeker als schimmelinfecties zich voordoen op de hoofdhuid kan dit leiden tot haaruitval. Dit soort problemen komen bij vrouwen, mannen en zelfs kinderen voor.

Ziekten

Haaruitval kan ook veroorzaakt worden door een onderliggende ziekte. Het is raadzaam je huisarts te raadplegen als je plotseling last krijgt van haaruitval.

voorkom-haaruitval-en-onnodige-kaalheid-met-arganolie1

Agressieve haarproducten

Agressieve haarproducten zoals verf, gels en sprays kunnen er ook voor zorgen dat je haar uitvalt. Kijk goed op het label van het product dat je wilt kopen en kies waar mogelijk voor natuurlijke haar producten.

Bepaalde Haarstylen

Je haar kan ook uitvallen wanneer je een specifiek kapsel hebt waarvoor je vaak je haar moet touperen of in de krullers moet zetten.

Arganolie tegen haaruitval

Als je last hebt van haaruitval, dan moet je gaan onderzoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Vervolgens een natuurlijke remedie gaan zoeken.

Wat de oplossing betreft hoef je niet verder te zoeken. Een olie genaamd Arganolie is heel goed geschikt om haarprobleem op te lossen.

Arganolie is niet lang geleden ontdekt door westerse vrouwen en komt uit het zuidwesten van Marokko. De bevolking van Marokko gebruikt arganolie al eeuwenlang. Nu wordt het overal ter wereld gebruikt.

Arganolie is goed voor het haar en deze olie kan je helpen als je last hebt van overmatige haaruitval. Het is rijk aan vetzuren, vitaminen en verschillende voedingsstoffen die wonderen doen voor probleemhaar.

Door Arganolie op het haar en hoofdhuid aan te brengen zal je haar weer sterker worden en minder snel uitvallen. Steeds meer mensen gebruiken Arganolie voor dit doeleinde en ervaren zelf dat het inderdaad een wonderproduct is.

Lees meer over hoe je arganolie gebruikt voor haar en hoofdhuid.

Doordat Arganolie geheel natuurlijk is, kan het zonder problemen door mannen en vrouwen van alle leeftijden gebruikt worden.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.