Zeg Dag Tegen Acne Littekens met Argan Olie

Zeg Dag Tegen Acne Littekens met Argan Olie

Het is best gênant en ook wel deprimerend voor ons vrouwen (en sommige mannen) om acne littekens te zien, vooral op ons gezicht. Omdat we nogal eens in een spiegel kijken. (ja, geef maar toe. Wij vrouwen hebben de gewoonte om onszelf zo nu en dan in de spiegel te bekijken.) Iedere keer dat we de acne of littekens op ons gezicht zien, verliezen we een beetje zelfvertrouwen en willen we ons het liefst verstoppen.

Sommige mensen denken misschien dat het erg ijdel is om je zorgen te maken over acne littekens, maar de waarheid is dat ze best lastig zijn en in werkelijkheid je zelfvertrouwen aantasten.

Veel mensen denken dat acne littekens permanent zijn en dat men dapper moet zijn en hun door acne beschadigde gezicht moeten laten zien. Maar er is goed nieuws. Acne littekens kunnen wegtrekken door goede huidverzorging en met behulp van Arganolie uit Marokko.

zeg-dag-tegen-acne-littekens-met-argan-olie2

Zo werkt arganolie tegen acne littekens:

Deze olie uit Marokko is vandaag de dag een van de meest gezochte schoonheid- en huidverzorgingproducten aan het worden. Vrouwen haasten zich om dit wonderolie uit Marokko in handen te krijgen.

Hoe helpt het om acne littekens te verwijderen? Dit wonderolie uit Marokko is rijk aan vitamine E. Als je iets weet over vitamine E, dan weet je ook dat het effectief is in het voorkomen van littekens van wondjes zoals acne en puistjes. Je geniet ook van voeding van de huidcellen en voorkoming van huidveroudering.

Deze olie is ook rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren en antioxidanten die helpen in de verjonging van de huid. Dankzij de componenten van deze olie, kan de huid zich ook ontdoen van donkere en onaantrekkelijke vlekken die door acne achtergebleven zijn.

De beste tips tegen acne littekens:

  1. Drink iedere dag veel water. Dit klinkt misschien alsof het niet veel doet voor je acne littekens, maar daar heb je het mis. Je zou iedere dag 8 tot 10 glazen water moeten drinken om je huid gehydrateerd te houden en niet veel vocht te verliezen.
  2. Voordat je je gezicht ’s avonds wast, kan je ook een natte warme doek gebruiken. Je moet dan de natte en warme handdoek drukken op de plek van de littekens en het voor een paar minuten vasthouden. De warmte van de handdoek zorgt ervoor dat de poriën ademen, wat het vuil en verontreinigende stoffen die in de poriën zitten, eruit laat komen. De bloedvaten zetten zich ook uit door de warmte van de handdoek, wat weer normaal wordt nadat je de natte en warme handdoek weghaalt.
  3. Was je gezicht dagelijks nadat je wakker wordt en voordat je naar bed gaat. Je zou een zachte gezichtsreiniger moeten gebruiken die hypoallergeen is. Het gezicht wassen verwijdert vuil, verontreinigende stoffen en andere giftige materialen die we steeds krijgen als we het huis verlaten en ons blootstellen aan de elementen.
  4. Wrijf, na het wassen van het gezicht, Argan olie op je acne littekens. Regelmatig gebruik zal de onaantrekkelijke littekens verwijderen.

Wil je zien hoe je arganolie het beste kunt gebruiken bij littekens? Bekijk dan onze instructievideo op Youtube:

Als je acne littekens hebt, zit dan niet alleen treurig te wezen. Volg deze huidverzorgingtips nauwkeurig en je huid zal weer fris en jong aanvoelen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!