Op Zoek naar die Perfecte Huid? Volg deze Tips Op

Op Zoek naar die Perfecte Huid? Volg deze Tips Op

Huidverzorging is iets wat veel vrouwen bijzonder serieus nemen. Veel vrouwen besteden veel tijd en duizenden Euro’s aan huidverzorging. Wie heeft er nou graag rimpels, donkere vlekken, oneffenheden en acne littekens op zijn huid? Jij vast niet.

Hoe verzorg jij eigenlijk je huid? Geeft jouw huidverzorging je die gladde, zachte en levendige huid? Proficiat als je die “perfecte” huid hebt waar de meeste vrouwen een moord voor zouden doen!

Als je die gladde, levendige en zachte huid wil krijgen waar je sinds je puberteit al van droomde (hoe lang is dat al weer geleden trouwens?), volg dan deze simpele “niet doen” regels voor huidverzorging op.

Het wordt tijd om op te houden met dromen en de droom werkelijkheid te laten worden.

De 5 “Niet doen” Regels

Niet over je huid wrijven of eraan trekken.

Geef je huid een moment van rust. De huid staat iedere dag bloot aan ruwe invloeden zoals UV straling, koolmonoxide, hitte, vocht, wind, vuil, stof, gifstoffen en nog andere dingen. Wrijven en eraan trekken maakt het alleen maar erger. 

Als je acne of puistjes hebt, blijf daar dan van af. Hoe verleidelijk het ook mag zijn om die rijpe puistjes uit te knijpen, doe het niet.

De bloedvaatjes onder de huid hebben er onder te lijden als je aan de huid rondom het puistje komt. Hierdoor kunnen littekens ontstaan.

Vergeet niet om je huid wat extra aandacht en liefde te geven in de vorm van een vochtinbrengend product.

Arganolie is een van de beste vochtinbrengende producten die er op dit moment te koop is. Arganolie hydrateert niet alleen de huid, maar gaat ook veroudering tegen. Daarnaast beschermt het de huid tegen de schadelijke effecten van UV straling en vrije radicalen. 

Arganolie is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, Sterolen, Ferulinezuur, Polyfenolen, Carotenoïden en Prostaglandinen. Deze componenten in de olie helpen de huid jong en gezond te houden.

Ga niet slapen met je make up nog op.

Make up houdt vuil, stof en olie vast die de poriën in je huid kunnen verstoppen. Als je de volgende ochtend niet wakker wil worden met bultjes en puistjes, verwijder dan je make up voordat je naar bed gaat.

Vergeet niet je gezicht te wassen.

Was je gezicht zodat vuil, stof en overtollige olie afgespoeld wordt. Het beste is om je gezicht twee keer per dag te wassen. Een keer in de ochtend om overtollige olie te verwijderen, en een keer voordat je ‘welterusten’ zegt tegen de wereld. 

Hoe veel slaap je ook hebt, was altijd je gezicht voordat je gaat slapen. Je bent de hele dag in aanraking geweest met vuil en stof, en je huid heeft zelf ook nog olie aangemaakt. Dit alles kan je poriën verstoppen.

Gebruik een milde reiniger om je gezicht te wassen, en vooral geen zeep. Gebruik bij voorkeur lauw of warm water.

Vergeet niet om zonnebrandlotion op te doen.

Wat voor weer of seizoen het ook is, bescherm altijd je huid tegen de zon. Breng zonnebrandlotion aan om de huid te beschermen tegen schadelijke UV straling.

Door deze 5 simpele “niet doen” regels voor de huidverzorging op te volgen kan ook jij een gladde, zachte en glanzende huid hebben.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.