Stop Rimpels met het Juiste Dieet en Argan Olie

Stop Rimpels met het Juiste Dieet en Argan Olie

Droom je van een strakke en zachte huid, die bij je slanke taille past waar je zo hard aan hebt gewerkt? Je moet stoppen met dromen en jezelf in plaats daarvan een bord met vis en groenten voorschotelen. Wat je eet heeft invloed op je huid. Je moet de juiste dingen eten om die zachte en strakke huid te krijgen waar je van droomt.

Honger jezelf niet uit en haal niet alle vetten uit je maaltijden want dit resulteert in een gerimpelde huid. Je lichaam ineens overleveren aan low fat maaltijden is alleen maar slecht voor je lichaam en hersenen.

Je moet de juiste dingen eten om die “droomhuid” werkelijkheid te maken. Met het juiste dieet zal je een jonger uitziende huid krijgen. Als je problemen met acne hebt, zal het houden aan een gezond dieet je acne problemen wegspoelen en ook alle gevallen van eczeem verbeteren.

Als je geen rimpels op je huid wilt zien, dan moet je je aan dit dieet plan houden.

  • Serveer jezelf een bord vol eiwitten. Je moet weten welke soorten eiwitten je zou moeten eten. Eiwitten zijn essentieel in het herstel van cellen en vertragen dus het verouderingsproces. De beste bron van eiwitten om je aan te houden, is vis. Eiwit (het wit van eieren), kippenvlees zonder huid en kalkoenborst zijn ook goede keuzes.
  • Gebruik vetten en oliën in je maaltijden. Je zult misschien verbaasd zijn om dit te lezen, maar je leest het echt goed. Wat je moet weten is dat niet alle vetten er op uit zijn om je lichaam en huid te verpesten. Er zijn gezonde en essentiële soorten vet. De gezonde en essentiële vetten en oliën hebben in werkelijkheid ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen die helpen de jeugdigheid te bewaren. Vis rijk aan vetten bevatten in werkelijkheid omega 3 vetzuren die helpen om veroudering tegen te gaan. Je bron van vetten en oliën zouden zalm, makreel en albacore tonijn moeten zijn. Extra virgin olijfolie is ook goed om aan je dieet toe te voegen vanwege haar ontstekingsremmende eigenschap.
  • Blijf uit de buurt van zowel aardappelen, rijst als pasta. Je hebt inderdaad koolhydraten nodig, maar er zijn betere bronnen voor. Rijst, pasta en aardappelen zorgen er alleen maar voor dat je bloedsuikerspiegel dramatisch verhoogt, wat tot schadelijke veranderingen in je lichaam kan leiden. Dit kan de aanmaak van vrije radicalen verhogen, wat het verouderingsproces versneld. Deze koolhydraten zijn ook verantwoordelijk voor het afbreken van collageen. Je weet toch wat er gebeurd als je collageen verliest? Het krijgen van rimpels op je huid, is wat er gebeurd.
  • Drink veel water. Houd je huid gehydrateerd en drink iedere dag 8 tot 10 glazen water.

Je houden aan zo’n dieet en het gebruiken van Argan olie in je schoonheidsregime maken een groot verschil. Arganolie bevat de essentiële vetzuren, Vitamine E en antioxidanten, die verjonging van de huid helpen. Eet gezond en geef je huid een dagelijkse dosis van deze olie en je zult rimpels op je huid vermijden. Je zult ook die levendige en glanzende huid beginnen te zien.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!