Je Wilt een Frisse en Levendige Huid? Lees Dit!

Je Wilt een Frisse en Levendige Huid? Lees Dit!

Wie zegt dat je niet die perfect huid kunt hebben waar je van droomt? Als een van je beste vriendinnen of de vrouw op kantoor of zelfs die jonge dame die je altijd tegenkomt onderweg naar de supermarkt het kunnen, dan is er geen reden dat jij niet een levendige en fris uitziende huid kan hebben zoals zij.

Het is waar dat sommigen gezegend zijn met goede genen en geboren zijn om die perfecte en altijd fris uitziende huid te hebben. Sommigen onder ons hebben gewoon wat minder geluk gehad in de verdeling van de genen.

Maar het is niet nodig om te mokken en je ouders, grootouders of overgrootouders aan beide kanten te vervloeken omdat ze niet de juiste genen hadden voor een perfecte huid. Vloeken en stiekem haten of aanbidden en wensen om de perfecte huid van sommige vrouwen, geeft je niet ineens hun huidtype. Je moet er aan werken.

Geheimen van een Zuivere, Levendige en Fris Uitziende Huid

Doe aan lichamelijke beweging.

Luister naar wat Olivia Newton John zong in haar lied, “Let’s Get Physical”. Sporten is goed voor je huid doordat de poriën openen als je zweet. Dit betekent dat vuil, stof, verontreinigende stoffen en gifstoffen naar buiten kunnen.

Trainen betekend ook dat je lichaam endorfine aan gaat maken. Endorfine zorgt ervoor dat je je goed voelt en heeft een positief effect op je hele lichaam.

Je houd niet alleen je lichaam fysiek fit en gezond, je helpt ook om je huid verre van acne te houden en zijn frisse en levendige uitstraling en gevoel te behouden. Train minstens drie keer in de week en je zult het positieve effect voelen.

Was je gezicht twee keer per dag.

Wat er ook gebeurt, laat de dag niet eindigen zonder je gezicht te wassen. Je zou je dag ’s ochtends moeten beginnen met je gezicht te wassen en eindigen voordat je gaat slapen met je gezicht te wassen.

Het vuil, stof en de verontreinigende stoffen die een weg in je poriën hebben gevonden moeten weg gewassen worden. Zo voorkom je uitbraken van puisten en acne.

Bevochtig je huid.

Je huid verliest vocht wat resulteert in zijn droogheid. Gebruik Arganolie als moisturizer. Je kunt het ‘s ochtends een keer aanbrengen en ‘s avonds nog een keer voordat je naar bed gaat.

Wat zo geweldig is aan Arganolie, is dat het rijk is aan essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, squaleen en antioxidanten die erg gezond zijn voor de huid. Deze componenten helpen de huidcellen verjongen en houden het bevochtigd.

Deze componenten gaan ook schadelijke effecten tegen van radicalen die kanker veroorzaken. Je kunt deze olie gebruiken als moisturizer voor je gezicht en je hele lichaam.

Gebruik beschermende zonnebrand.

Zelfs als je jezelf slechts voor korte blootstelt aan de hitte van de zon, moet je toch zonnebrand gebruiken. Als de zon hoog staat en je gaat naar buiten, draag dan een grote hoed, zonnebril en smeer je in met sunblock lotion. Dit is om te zorgen dat je beschermd bent tegen schadelijke UV stralen van de zon.

Het geheim van een gezonde, levendige en zuivere huid is geen geheim meer. Volg deze tips en je hebt binnenkort die perfecte huid waar veel vrouwen jaloers op zijn.

Deel dit artikel over hoe een levendige huid te krijgen met je vrienden! Sharing is caring!