Vruchten Die Wonderen Doen Voor je Haar

Vruchten Die Wonderen Doen Voor je Haar

One apple a day, keeps the doctor away. En andere vruchten kunnen dit ook! Vruchten zijn essentieel om je lichaam gezond te houden. Maar wist je dat vruchten ook enorm goed zijn voor het haar?

Als je van de ene naar de andere shampoo bent overgestapt, en verschillende conditioners en haarbehandelingen hebt gebruikt maar geen enkel resultaat te zien krijgt, dan kan het zijn dat je lokken een diepe voeding van binnenuit nodig hebben.

En deze keer moet je niet verder kijken dan de afstand van je lokale supermarkt. Hier kun je meestal vruchten vinden. Maar welke vruchten zou je moeten kopen? Kijk eens naar deze vruchten die geweldige voordelen hebben voor je haar!

Vruchten voor je haar

Watermeloen

In de zomer zijn watermeloenen ontzettend populair. Tijdens zeer warme zomerdagen hebben mensen een grote voorkeur voor watermeloenen vanwege de verfrissende en koelende effecten. Maar de voordelen van watermeloen stoppen hier niet.

Je lokken kunnen ook flink profiteren van watermeloen. Hoe?

Watermeloen zit boordevol biotine, een voedingsstof die helpt bij het bevorderen van de haargroei. Biotine staat er ook om bekend het haar sterker te maken, waardoor haarbreuk en –uitval worden vermeden.

Appels, perziken, abrikozen

Deze drie vruchten zijn ook zeer geschikt voor je haar, omdat ze ook een hoog gehalte aan biotine bevatten. Als je geen watermeloen kunt vinden in je lokale supermarkt of boerenmarkt, omdat het nog niet het juiste seizoen ervoor is, dan kan je je benodigde hoeveelheid biotine ook uit appels, perziken of abrikozen halen om je haar gezond en sterk te houden.

Kies voor donker gekleurd fruit

Mocht het zo zijn dat je niet van watermeloenen, appels, perziken en abrikozen houdt, kies dan voor donker gekleurde vruchten, omdat deze ook wonderen kunnen verrichten voor je haar.

Eet pruimen en druiven, omdat ze de mogelijkheid hebben om je haar te beschermen tegen interne en externe schade.

Bosbessen en bramen zijn ook ontzettend goed voor je lokken. Deze vruchten bevatten bioflavonoïden.

Wat kunnen bioflavonoïden doen voor je haar? Ze fungeren als anti-oxidanten en beschermen je lokken tegen schade door vrije radicalen.

Citrusvruchten

Citrusvruchten zouden ook opgenomen moeten worden in je boodschappenlijstje. Ze zijn niet alleen gezond voor het lichaam, ze hebben ook geweldige voordelen voor je prachtige haardos.

Citrusvruchten, zoals sinaasappelen, grapefruit en mandarijn, zitten boordevol vitamine C. Vitamine C is één van de meest krachtige anti-oxidanten die we kennen en als anti-oxidant beschermt het ons lichaam tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Naast het gezond houden van het haar bevordert vitamine C ook een goede doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor voedingsstoffen worden gedistribueerd en een gezonde haargroei wordt bevorderd.

Avocado’s

Verlaat het gangpad met vruchten niet zonder een paar avocado’s mee te nemen! Avocado’s zijn niet alleen goed voor je hart, ze hebben ook geweldige effecten op je haar.

Avocado zit boordevol hydraterende krachten en laat beschadigd haar op wonderbaarlijke wijze herleven! Het fungeert ook als een natuurlijke zonbescherming!

In volgende video laten we je zien hoe je arganolie voor het lichaam kunt gebruiken:

Vergeet deze producten niet te kopen als je een gezond hoofd met haar wilt hebben.

Deel dit artikel over super vruchten voor je haar met je vrienden! Sharing is caring!