Vrouwen Houden Van Deze Mannenkapsels!

Vrouwen Houden Van Deze Mannenkapsels!

Voor wat hun haar betreft willen de meeste mannen gewoon een kapsel dat er goed uitziet en makkelijk te onderhouden is. De meeste mannen interesseert het niet wat in de mode is. Meestal zijn het zelfs de vrouwen die meer geven om hoe mannen hun haar dragen en welk kapsel ze hebben.

Mannenkapsels Waar Veel Vrouwen Gek Op Zijn

Het Zac Efron Kapsel

Als je een trendy, zorgeloze surfer type man bent dan is het Zac Efron kapsel perfect voor jou. Dit kapsel past het best bij je als je dik en steil haar hebt. Als je lokken wat gekruld zijn lukt het ook nog wel. Als je dun haar hebt heb je veel hulp nodig om dit kapsel er goed uit te laten zien.

Het Model Aanbrengen!

Je hebt haarwax of ouderwetse pommade nodig. Neem een klodder ter grootte van een muntstuk in je handen en ga daarmee door je haar. Dit moet je doen als je haar droog is. Zet hier en daar met je vingers wat haar rechtop.

The Mentalist

Simon Baker heeft met zijn goudkleurige lokken gewoon een onweerstaanbare jongensachtige charme. Als je een romantisch type bent of wil zijn en niet te veel met je haar bezig wil zijn dan is dit een kapsel voor jou.

Je moet natuurlijk wel dik golvend haar hebben voor dit kapsel. Als je geen krullen hebt kun je dit kapsel niet dragen. Jammer maar helaas!

Het Model Aanbrengen!

Om te beginnen moet je onder de douche conditioner in je haar doen. Dan ben je klaar om je haar in model te brengen. Alles wat je nodig hebt is curl defining crème. Gebruik zoveel als je nodig hebt. En terwijl je het in je haar doet maak je met een paar krullen bij je voorhoofd kronkelende bewegingen. Laat je haar daarna vanzelf opdrogen.

Jake Gyllenhaal

Veel vrouwen zijn helemaal weg van deze gozer! Voor een deel komt dat door zijn haar. Het goede nieuws is dat iedereen het kapsel van Jake Gyllenhaal kan hebben. De stijl past het beste bij het type aandelenhandelaar of zakenman maar ook bij wat rustiger type heren. En of je nu dik of fijn haar hebt, zolang het steil is kun je dit kapsel hebben.

Het Model Aanbrengen!

Omdat het haar bij dit kapsel kort is heb je misschien wel geen haarproducten nodig. Maar als je wil kun je gel gebruiken, bij voorkeur het light-hold type. Kam je haar naar de zijkant.

Zorg Voor Je Haar Welk Kapsel Je Ook Hebt

Als je wil dat je haar gezond is moet je er goed voor zorgen. Welke stijl je ook draagt, het is essentieel dat je haar de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft voor een gezonde groei.

Conditioneer je haar minstens twee maal per week met Marokkaanse Arganolie. Deze olie zit vol met vitamine E dat beschadigt haar repareert, herstelt en vernieuwt.

Het bevat ook essentiële vetzuren die als voedingsmiddel voor haar dienen waardoor dat sterker wordt. Vitamine E en andere anti-oxidanten beschermen het haar tegen schadelijke effecten door interne en externe factoren.

Deel dit artikel over kapsels voor mannen die vrouwen mooi vinden met je vrienden! Sharing is caring!