Maak je Voeten Gelukkig met Dit Voetbad Recept!

Maak je Voeten Gelukkig met Dit Voetbad Recept!

Als je de hele dag hebt gestaan en gelopen, en je voeten gewoonweg moe, gezwollen of kapot zijn, dan wordt de stress niet alleen gericht op je wreef of voetzool. Je teennagels worden ook geplet en vastgenageld door de druk van het lichaamsgewicht of een nauwe schoen.

Stel je eens voor dat je voeten zijn ondergedompeld in warm water met citroensap dat een koel rustgevend effect heeft op je vermoeide voeten, aardbeien die de dode huidcellen eraf scrubben en natuurlijk de hydraterende liefde van 100% pure Marokkaanse Arganolie! Dit klinkt absoluut als een hemels genot voor je voeten!

maak-je-voeten-gelukkig-met-dit-voetbad-recept1

Wat maakt dit voetbad zo geweldig?

Citroensap is een bleekmiddel en van nature antibacterieel. En hoe zit het dan met aardbeien? Het ingrediënt van aardbeien dat een groot plezier biedt voor je huid is alfa-hydroxy zuur, een geweldige kleine stof die dode huidcellen helpt te verwijderen, zodat een nieuwe en jeugdige huid wordt onthuld. Dit maakt aardbeien een goede remedie voor ruwe en droge voeten.

Natuurlijk is Marokkaanse Arganolie het steringrediënt van deze voetscrub of voetbad. De olie is ideaal om de huid te verzachten en heeft een vochtinbrengende en hydraterende werking op je teennagels.

Als je droge of gebarsten hielen hebt, dan is olie je beste vriend. De olie alleen zal je nagelriemen conditioneren, en een droge en gebarsten huid verzachten. Je kunt de olie gemakkelijk inmasseren door cirkelvormige bewegingen te maken.

Marokkaanse Arganolie staat erom bekend een hoog gehalte aan vitamine E, fenolen en essentiële vetzuren te bevatten. Deze voedingsstoffen versterken en hydrateren de nagels. Naast vitamine E is de olie ook rijk aan andere vrije radicalen die anti-oxidanten bestrijden. Dit zorgt voor een gladde en goede conditie van je nagelriemen.

Caroteen, een derivaat van vitamine A, wordt ook gevonden in de olie. Dit speciale mineraal bevordert de productie van collageen en helpt bij het repareren van beschadigde teennagels. Dit voetbad bevat ook zout dat helpt de hielen te scrubben.

Maak maandelijks of, beter nog, wekelijks tijd voor deze speciale voetscrub voor gelukkige en ontspannen voeten met bijpassende gezonde en mooie teennagels.

maak-je-voeten-gelukkig-met-dit-voetbad-recept2

Marokkaanse Arganolie en citroen-aardbei voetbad

Wat heb je nodig:

  • 1/2 citroen
  • 4 eetlepels zeezout
  • 6 rijpe aardbeien
  • 6 eetlepels 100% pure Marokkaanse Arganolie
  • 10 kopjes warm water

Hoe maak je het:

Plet eerst de aardbeien in een kleine kom. Pak een teil die groot genoeg is (zorg ervoor dat je beide voeten erin passen) en meng de ingrediënten samen. Masseer het mengsel op je voeten en laat het intrekken. Geniet circa 15 minuten. Spoel je voeten af met warm water en droog ze zorgvuldig af.

Deel dit artikel over een geweldig voetenbad recept met je vrienden! Sharing is caring!