Stel Veroudering van de Huid Nog Even Uit met Arganolie

Stel Veroudering van de Huid Nog Even Uit met Arganolie

Niemand blijft voor eeuwig jong! Dat is de realiteit! Naarmate we ouder worden worden de tekenen daarvan zichtbaar in ons lichaam. Het is de huid die de meeste tekenen van ouder worden vertoont. Dat komt natuurlijk omdat de huid voor iedereen zichtbaar is.

Feit is dat veroudering van je huid al rond je twintigste begint. De zichtbare tekenen zouden echter pas veel later moeten komen, en dan hebben we het echt over tientallen jaren. In onze moderne wereld worden de tekenen van huidveroudering echter helaas al vroeg in het leven goed zichtbaar.

De meest voorkomende tekenen van ouder worden zijn rimpels, droge huid en vlekken door de zon. Wist je dat je huid minder natuurlijke olie aanmaakt als we ouder worden? Je huid loopt daardoor de kans te droog te worden. Daar komt nog bij dat zon, wind en regen voortdurend je huid belagen.

Wanneer we ouder worden wordt onze huid wordt ook dunner omdat hij zijn vet verliest. Resultaat: een bleke en uitgezakte huid. Dan is er nog de zwaartekracht! Jazeker, de zwaartekracht! De zwaartekracht trekt alles naar beneden, dus ook de huid. En je wil vast geen uitzakkende huid hebben, toch?

Aan ouder worden kunnen we niets doen. We kunnen wel de tekenen van het ouder worden uitstellen en minder zichtbaar maken. Goed nieuws of niet? Alles is nog niet verloren en je kunt je huid nog redden! Hier zijn manieren om de tekenen van huidveroudering uit te stellen.

Tips Hoe Je Veroudering van Je Huid Uit Kunt Stellen

Let Op Wanneer Je In De Zon Komt

Onbeschermd in de zon is de belangrijkste oorzaak van huidveroudering. Dat komt doordat de Ultra Violette stralen van de zon diep in de huid doordringen en daar het DNA en collageen beschadigen. Als je dus geen rimpels wil hebben, zorg dan dat je niet in de zon komt.

Het is ook goed om op te merken dat UV straling huidkanker kan veroorzaken. Zorg dat je altijd zonnebrandlotion opdoet wanneer je in de zon komt. Verzin geen smoesjes! Zelfs als je maar een paar minuten naar buiten gaat of als het winter is moet je zonnebrandlotion opdoen.

Vergeet ook de regel van 15 over zonnebrandlotion niet. Gebruik een lotion met minimale beschermingsfactor 15, en smeer je tenminste 15 minuten voor je naar buiten gaat daarmee in.

Ga Niet Naar de Bruiningssalon

Ook de bruiningssalon is verboden terrein. Misschien heb je in tijdschriften en online gelezen dat beroemdheden hun huidskleur in de bruiningssalon bijwerken. Doe dat niet.

Bruiningslampen stralen eveneens UV straling uit die net zo schadelijk (zo niet schadelijker) is als die van de zon.

Stop Met Roken

Veel vrouwen vandaag de dag roken. Wist je dat sigaretten diepe rimpels en snelle veroudering van de huid veroorzaken? Roken is, na de zon, de op een na grootste oorzaak van huidveroudering. Stop meteen met roken!

Dagelijks hydrateren met Arganolie

Elke dag een vochtinbrengend product aanbrengen houdt de huid jong en mooi. Arganolie bevat tal van componenten die de huid voeden, beschermen en hydrateren en zo uitdroging van de huid tegengaan.

Als je serieus de tekenen van ouder worden nog even uit wil stellen, volg dan deze tips op!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.