Sneller Dan Ooit Lang Haar Krijgen!

Sneller Dan Ooit Lang Haar Krijgen!

Je haar in model kunnen brengen is belangrijk voor elke grote gebeurtenis. Elke vrouw weet dat. Voor de meeste vrouwen, en soms ook voor mannen, is je uiterlijk “compleet” met haar dat mooi in model zit.

Het haar is inderdaad bijna een extra onderdeel geworden van de meeste kleding, en zonder gestileerd haar zien kleding, schoenen, tassen en juwelen er ook niet zo mooi uit.

Helaas is voor vele stijlsoorten lang haar nodig. En erger nog is dat je haar lang laten groeien niet zo makkelijk is als je zou willen. Maar er is licht aan het eind van de tunnel. Er zijn manieren om je haar sneller te laten groeien dan ooit.

De beste tips voor het sneller bereiken van lang haar.

Bijknippen.

Het lijkt raar dat je wat van je haar zou moeten afknippen terwijl je het juist langer wil krijgen. Ironisch genoeg zorgt bijknippen van je haar dat het juist sneller groeit.

Knip elke 1-2 maanden de ongezonde puntjes van je haar af. Iedere keer ongeveer een centimeter is genoeg om je haar sneller te laten groeien.

sneller-dan-ooit-lang-haar-krijgen1

Blijf weg van hitte en schadelijke stoffen.

Dus niet in de zon en geen föhn, stijltang, krultang of hete rollers. Deze beschadigen je haar waardoor het niet langer kan worden. Droog en broos haar, beschadigd door de hitte van deze hittebronnen, zal eerder breken dan groeien. Op dezelfde manier verhinderen ook schadelijke chemische stoffen dat je haar sneller groeit. Voorbeelden hiervan zijn haarverf, stileerproducten en zelfs sterke shampoo.

Bescherm je haar tegen breken.

Je kunt dit doen door niet een stijl te kiezen waarbij je aan je haar moet trekken, en door voorzichtig met je haar om te gaan. Gebruik geen elastiekjes, trek je haar niet al te strak aan, en behandel het voorzichtig als het nat is. Gebruik een kam met wijde tanden om je haar uit de knoop te halen zonder dat het breekt.

sneller-dan-ooit-lang-haar-krijgen2

Hou het haar gehydrateerd.

Een van de beste dingen die je kunt doen om je haar sneller te laten groeien is het goed te hydrateren en te voeden. En hoe kun je dit nou beter doen dan een of twee maal per dag 100% natuurlijke Arganolie op je haar aan te brengen. 

Arganolie is een betrouwbare olie die helemaal uit Marokko komt. Maar het is intussen overal verkrijgbaar omdat het geweldig werkt. Niet alleen voor het haar, maar ook voor hoofdhuid, huid en nagels.

Het helpt het vocht in je haar vast te houden. Daarnaast voorziet het je haar van essentiële voedingsstoffen zoals anti-oxidanten. Deze houden het haar gezond en laten het sneller groeien.

Breng minstens één maal per dag Arganolie op haar en hoofdhuid aan en je haar zal sneller groeien. Met de juiste voedingsstoffen en vocht komt je haar snel op de ideale lengte.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je nieuwe haarstijl omdat je je lange haar makkelijk in model kunt brengen. Deze simpele en makkelijk op te volgen stappen zijn beslist handig als je eenmaal besloten hebt je haar langer te laten groeien.

Deel dit artikel over lang haar met je vrienden! Sharing is caring!