Schoonheidsgeheimen van Over de Hele Wereld

Schoonheidsgeheimen van Over de Hele Wereld

Schoonheid is een ‘hot topic’ onder vrouwen. Tieners, werkende volwassenen, moeders praten over schoonheid met vrienden, collega’s en familieleden. Ze delen hun kennis en geven elkaar schoonheidsadviezen.

We hebben schoonheidstips van over de hele wereld verzameld. Nu maar hopen dat deze schoonheidstips helpen!

De beste schoonheidstips van over de hele wereld

Huidveroudering vertragen

Zie er voor langere tijd jonger uit door iedere dag zonnebrandcrème aan te brengen, en vergeet niet om je nek en handen in te smeren.

Waarschijnlijk weet je al wel dat zonnebrandcrème de vroege ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels effectief voorkomt, en nog belangrijker dat het het risico minimaliseert dat je huidkanker krijgt.

Maak er een gewoonte van om zonnebrandcrème op te smeren voordat je naar buiten gaat. En vergeet je nek en handen niet! Deze 2 gebieden van de huid tonen de tekenen van veroudering het snelst!

Mooiere en sterkere nagels

Krijg mooiere nagels door voedsel te eten met vitaminen die essentieel zijn voor je nagels. Neem het van de Franse vrouwen aan! Ze hebben mooiere en sterkere nagels vooral door wat ze eten.

Ze eten kaas, noten, uien en knoflook. Al deze voedingsmiddelen zitten boordevol voedingsstoffen die de nagels sterk, gezond en mooi maken.

Als je gezonde en mooie nagels wilt, smeer je nagels dan minstens eenmaal per week in met Marokkaanse Arganolie.

Marokkaanse Arganolie zit boordevol vitamine E en essentiële vetzuren. Vitamine E en essentiële vetzuren zijn geweldige vochtinbrengers voor je nagels. Ze zijn ook een geweldige voedingsbron voor de nagels en maken ze sterker naarmate ze groeien.

Hou de huid glad en mooi

De kern van een citroenschil is een oplossing voor droge handen. Ben je verrast? Dit is echt zeer effectief! Hoewel het een beetje prikt, is het erg effectief in het genezen van droge handen.

Wek je huid elke morgen met een spray van bloemenwater of tonic na het ontwaken. Dit is weer een andere schoonheidstruc van Franse vrouwen!

Verwen de huid van je gezicht met een gezichtsmasker. Een gezichtsmasker verfrist en vernieuwt de huid.

Hier is een zelfgemaakte formule voor een gezichtsmasker van onze Indiase vrienden. Voor een vette huid meng je 1 eetlepel sandelhoutpoeder met een snuifje kurkuma. Voeg daarna een paar eetlepels sinaasappelsap toe. Meng de ingrediënten goed en smeer het op je gezicht en nek.

Als het is gedroogd, spoel je het af met koud water. Als je een normale huid hebt, gebruik je in plaats van sinaasappelsap rozenwater voor je masker.

Voordat ze naar bed gaan, reinigen de Britten hun huid van alle make-up. Dit is absoluut een avondritueel dat we allemaal zouden moeten volgen.

Make-up

Wil je er Frans uitzien? Ga nooit van huis zonder lippenstift! Franse vrouwen doen dat nooit. Dus als je wilt zijn zoals de Fransen, draag dan altijd een lippenstift. De Fransen hebben meestal een voorkeur voor rood.

Wil je sexy ogen hebben? Afghaanse vrouwen hebben erg mooie ogen! Wat is het geheim van hun sexy en prachtige ogen? Al vele eeuwen hebben de Afghaanse vrouwen hun ogen omrand met kohl. Dit is het geheim van hun expressieve en prachtige ogen.

Deel dit artikel over schoonheidsgeheimen van over de wereld met je vrienden! Sharing is caring!