Mogen Zwangere Vrouwen Arganolie Gebruiken?

Mogen Zwangere Vrouwen Arganolie Gebruiken?

De meeste zwangere vrouwen letten op wat ze eten, drinken en op hun huid smeren. En dit is terecht, omdat ze een nieuw leven met zich meedragen.

Het is algemeen bekend dat de baby in je buik gevoed wordt met datgene wat jij eet en drinkt. Maar er zijn niet veel mensen die weten dat alles wat je aanbrengt op je huid ook geabsorbeerd wordt door je lichaam. Voor zwangere vrouwen geldt daarom dat alles wat ze aanbrengen op hun huid terechtkomt in hun bloed, wat natuurlijk doorgegeven wordt aan de baby.

Onze hormonen kunnen door een zwangerschap in de war raken. Dit kan leiden tot een onbedwingbare honger en acne. Eén van de dingen waar zwangere vrouwen en vrouwen in het algemeen bang voor zijn, is dat ze striae krijgen op hun huid. Aan een voortdurende honger is niet echt veel te doen.

Je zult tegen je hormonen moeten vechten, je onbedwingbare trek van je af moeten slapen of deze simpelweg moeten ondergaan. Maar er is wel een oplossing voor acne en striae!

mogen-zwangere-vrouwen-arganolie-gebruiken1

Omgaan met acne tijdens de zwangerschap

Er worden veel huidverzorgingsproducten gebruikt voor de behandeling van acne. Maar zwangere vrouwen moeten voorzichtig zijn met wat ze op hun huid smeren of oraal innemen voor acne. Sommige anti-acne producten, of dit nu crèmes, orale pillen of tabletten zijn, kunnen ingrediënten bevatten die kunnen leiden tot een miskraam of zelfs aangeboren afwijkingen.

Het is het beste om je verloskundige/gynaecoloog te raadplegen over de producten die je zou kunnen innemen of aanbrengen op de huid.

Misschien heb je weleens gehoord over Marokkaanse Pure Arganolie en hoe effectief deze is tegen acne ontstekingen en acne littekens. Je hebt dat absoluut goed gehoord. Deze kostbare olie uit Marokko zit vol essentiële voedingsstoffen die zeer goed zijn voor de huid.

Het hoge gehalte aan vitamine E, antioxidanten en onverzadigde essentiële vetzuren maakt deze olie ideaal voor de huid. Het bevat triterpenoïden dat helende, ontstekingsremmende en desinfecterende eigenschappen heeft. De sterolinen helpen ontstekingen te verminderen en ondersteunen de stofwisseling van de huid.

Marokkaanse Arganolie is 100% puur en organisch, en staat erom bekend geen nadelige effecten te hebben. Het is echter altijd het beste om eerst contact op te nemen met je huidarts en verloskundige/gynaecoloog.

Klik hier voor onze Youtube instructievideo waar we je laten zien hoe je arganolie het beste kunt gebruiken bij striae

mogen-zwangere-vrouwen-arganolie-gebruiken2

Omgaan met zwangerschapsstriae

Veel vrouwen zijn bang striae te krijgen van het sporten. Maar zelfs als zwangerschappen erom bekend staan striae met zich mee te brengen, is dat nog steeds geen goede reden om helemaal niet zwanger te worden.

Als je droomt van een baby in je buik en de geboorte van je eigen kind dan zou een kleinigheid zoals striae je niet moeten weerhouden.

Er is zelfs een oplossing voor striae. Het vloeibare Marokkaanse goud is ook effectief in het voorkomen en minimaliseren van striae.

Breng de olie iedere morgen en voordat je gaat slapen op je buik aan. Hoewel er geen nadelige effecten bekend zijn bij de gebruikers, is het altijd beter om eerst je dokter te raadplegen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!