Krijg Eenvoudig Mooie Handen en Nagels! Lees Verder!

Krijg Eenvoudig Mooie Handen en Nagels!

Je handen zijn twee van de drukste onderdelen van je lichaam. Je handen schrijven, koken, snijden, typen, krabben, poetsen – ze doen van alles in het dagelijkse leven. Handen en nagels staan daardoor vaak bloot aan elementen die ze er oud en vermoeid doen uitzien.

Vervelend genoeg zijn je handen ook altijd goed zichtbaar en is het dus min of meer noodzaak om ze mooi te houden. Hier volgen wat tips hoe je je handen en nagels schoon, zacht en sexy kunt houden.

Hou je handen schoon, wat er ook gebeurt.

Klusjes en andere activiteiten met je handen maken je handen vaak vies. Vuil en bacteriën zijn niet altijd zichtbaar maar geloof me, ze zijn overal.

Iets eenvoudigs als een deurklink vastpakken, op een keyboard typen, je mobiele telefoon vasthouden – je handen en nagels dragen daarna vuil met zich mee. Dan komen je handen in aanraking met je neus, lippen, mond en huid, en laten daar het vuil en de bacteriën achter.

Het is dus verstandig je handen schoon te houden. Was je handen vaak. Gebruik zeep van goede kwaliteit die bacteriën doodt. Schrob je nagels en hou ze goed schoon.

Masseer handen en vingers.

Simpel masseren van je handen hoeft niet veel tijd te kosten. Met een paar minuten wordt je rijkelijk beloond. Een van de belangrijkste effecten is dat het de bloedsomloop van handen en vingers op peil houdt.

Masseer in een rustig tempo en versnel niet. Je zult merken dat je handen een beter gevoel krijgen, een betere huid, en dat je nagels helder en sterk worden.

Hydrateer handen en nagels.

Een van de beste manieren om je handen mooi en jong te houden, en de nagels helder en sterk, is ze te hydrateren. Er zijn veel vochtinbrengende producten te koop zoals lotions en dergelijke. Maar de meest effectieve en beste vochtinbrengende substantie is Arganolie. Heb je wel eens van Arganolie gehoord?

Arganolie is een 100% natuurlijke olie, en is de best werkende hydrateerder voor handen en nagels. Arganolie is rijk aan vitamine E en andere belangrijke antioxidanten, en houdt je huid zacht en soepel en je nagels sterk.

Ben je ook benieuwd hoe je arganolie het beste voor de nagels kunt gebruiken? Bekijk dan onze instructievideo hieronder:

Knip je nagels

Als je op het werk je handen veel gebruikt, kun je het beste je nagels kort houden. Regelmatig je nagels knippen maakt niet alleen dat je handen en nagels er verzorgd uitzien, maar het houdt ook echt je nagels schoon. Hoe korter je nagels, hoe makkelijker je ze kunt onderhouden.

Hou je nagels kort en schoon zodat je handen er verzorgd uitzien. Deze simpele en toch doelmatige tips zorgen dat je handen en nagels er goed uitzien. Met geduld en een beetje tijd kun je die fantastische handen die je ooit had weer terugkrijgen.

Bescherm je handen tegen de elementen op het werk, en bescherm je handen en nagels. Hou ze schoon, masseer ze voor betere circulatie, hydrateer, en knip je nagels voor verzorgd uitziende handen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!