Kies Voor een Kapsel dat je Jonger Maakt!

Kies Voor een Kapsel dat je Jonger Maakt!

Heb je ooit het compliment gekregen “je ziet er veel jonger uit dan je leeftijd” na het aanmeten van een nieuw kapsel? Er zijn absoluut kapsels die je er een paar jaar jonger uit laten zien. Dus als je de ontvanger wilt zijn van het compliment “je ziet er veel jonger uit dan je leeftijd”, ga dan naar de kapsalon voor een kapsel met dit resultaat.

Verschillende kapsels voor een jongere uitstraling

Hier zijn een aantal kapsels die je er jonger uit laten zien dan je eigenlijk bent.

Het lange lagen kapsel

Ga niet voor een kapsel met één lengte. Dit maakt je gezicht langer en het resultaat is een vermoeid en gestrest uiterlijk. Je zou moeten kiezen voor een kapsel met een heleboel lange lagen. Een dergelijk kapsel zal meer aandacht schenken aan je opvallende uiterlijkheden.

Weet je nog toen Jennifer Aniston ineens naar buiten kwam met een nieuw kapsel na haar beroemde “Friends”-kapsel? Ze zag er veel jonger uit met deze lange lagen.

Als je dit kapsel laat aanmeten, moet je ervoor zorgen dat je in de handen van een goede kapper bent. Als de kapper je lagen te kort knipt, dan zul je eindigen met ruig leeuwachtig haar dat de meeste oude tantes hebben.

kies-voor-een-kapsel-dat-je-jonger-maakt2

De goede oude paardenstaart

Voor dit kapsel hoef je niet naar een kapsalon te gaan. Mensen dragen vaak een paardenstaart als ze een slechte haardag of haast hebben, maar dit kapsel kan jaren van je leeftijd afhalen.

Probeer een hoge paardenstaart te maken of één die strak naar achteren wordt getrokken. Dit haalt je gezicht op en accentueert je mooie jukbeenderen. Je zult er absoluut jonger uitzien met dit kapsel!

De pony-stijl

Nee, we hebben het niet over tv-series. We hebben het over je pony. Probeer een pony aan te meten en je zult er direct jonger uitzien. Een pony kan je uitstraling ook zachter maken. Afgezien hiervan kan je pony ook de ongewenste lijntjes verbergen die nu al te zien zijn op je voorhoofd.

De modieuze bob

Wees stijlvol en trendy met een bob! Je zult er absoluut jonger uitzien als je een kapsel hebt dat tegenwoordig helemaal in is bij de jongere generatie. Dit kapsel gaat eigenlijk nooit uit de mode. Deze korte snit zal je gezicht ophalen en je rimpels verzachten.

kies-voor-een-kapsel-dat-je-jonger-maakt1

Het golvende kapsel

Als je golvend haar hebt, zorg dan voor een pony die je bij voorkeur naar de zijkant draagt. Om een zorgeloos jeugdig enthousiasme te krijgen dat veel jonge volwassenen hebben, draag je je golvende haren los, net als een golvend strandkapsel.

Hou van je lokken

Hou van je lokken door regelmatig Marokkaanse Arganolie te gebruiken. Een paar druppels zullen je haar beschermen tegen schade door de hitte van de zon en andere omgevingsfactoren. Arganolie zit boordevol voedingsstoffen die je haar zijdeachtig, zachter en gezonder maken!

Deel dit artikel over kapsels die je jonger maken met je vrienden! Sharing is caring!