Volg Deze Regels om Fijne Lijntjes en Rimpels te Minimaliseren

Volg Deze Regels om Fijne Lijntjes en Rimpels te Minimaliseren

We moeten toegeven dat naarmate we ouder worden er rimpels en fijne lijntjes op onze huid tevoorschijn zullen komen. Maar waarom krijgen we die fijne lijntjes als we ouder worden?

Naarmate we ouder worden, kan onze huid steeds minder goed vocht vasthouden. Dit feit en onze jarenlange blootstelling aan de zon leidt tot de fijne lijntjes die we zien op onze huid.

Als we ouder worden, begint de huid ook collageen te verliezen, wat ertoe leidt dat je huid zijn stevigheid verliest en gaat hangen.

Waarschijnlijk heb je al veel beloftes gehoord en gelezen die gemaakt worden voor anti-verouderingsproducten en die beweren dat de rimpels op je huid er op magische wijze vanaf zullen worden geveegd. Maar eigenlijk bestaat er helemaal geen anti-verouderingsproduct dat zoiets kan doen.

Laat dit feitje je vooral niet ontmoedigen. Het goede nieuws is namelijk dat er manieren zijn om deze rimpels en fijne lijntjes te minimaliseren!

Minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels

De milde reiniger-regel

Gebruik voor het wassen van je gezicht altijd een milde reiniger. Vermijd alle producten waar agressieve ingrediënten in zitten die de huid uitdrogen, zoals alcohol.

De huid op je gezicht tot in je nek is gevoeliger dan de andere gebieden van je huid. Gebruik geen zeep als je deze twee gebieden wast, omdat zeep ingrediënten bevat die deze huid kan uitdrogen.

Hydrateer dagelijks-regel

Hou je huid gehydrateerd door dagelijks een vochtinbrenger aan te brengen. Een krachtige vochtinbrenger voor de huid is Marokkaanse Arganolie. Het zit boordevol vitamine E, sterolen en essentiële vetzuren die allemaal vochtinbrengende eigenschappen hebben. De beste tijd om de olie op je huid aan te brengen is direct na het douchen als je huid nog vochtig is.

Waarom moet je je huid hydrateren? Als je huid droog is, kan dit ertoe leiden dat de barrières van je huid zich afbreken en niet meer in staat zijn om de processen efficiënt uit te voeren. Met een huid die niet in staat is om zichzelf te herstellen zoals het hoort en die geen vocht meer kan vasthouden zoals voorheen, kunnen fijne lijntjes en rimpels niet uitblijven.

De dagelijkse zonbescherming-regel

Vergeet nooit zonnebrandcrème op te smeren voordat je naar buiten gaat. Door dit te doen, zul je voortijdige rimpels en fijne lijntjes kunnen voorkomen. Vergeet niet om zonnebrandcrème op alle blootgestelde huidgebieden te smeren, en breng deze zo vaak als mogelijk opnieuw aan, vooral als je in de zon bent.

Voor het slapen gaan-regel

Was je gezicht om het te ontdoen van vuil, viezigheid en vervuiling dat zich opgestapeld heeft op je huid. Hydrateer je huid wederom met Marokkaanse Arganolie.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.