Kapsels die je er Jonger uit Laten Zien

Kapsels die je jonger maken

Een facelift en talrijke anti-aging producten kunnen ons jonger maken. Maar de meest simpele manier om een paar jaar van je leeftijd af te halen, is om het juiste kapsel aan te meten. Hier zijn een aantal leeftijdsverjongende kapsels die de klok zullen terugdraaien en je er jonger laten uitzien dan je bent.

Kapsel 1:

Een naar de zijkant vallende pony om je jaren weg te vegen – Cameron Diaz heeft dit leeftijds verjongende kapsel gedragen en ervoor gezorgd dat ze er goddelijk uitzag.

Deze kapseltruc is elegant en laat je er niet als een schoolmeisje uitzien. De naar de zijkant vallende pony bedekt de haarlijn en neemt de aandacht weg van eventuele lijntjes die je op je gezicht hebt. Het resultaat is een zachte leeftijds verjongende uitstraling.

Kapsel 2:

Draag je haar lang, zelfs als je ouder bent dan 40 – Veel vrouwen denken dat ze hun lange lokken moeten afknippen als ze de 40 bereiken. Maar dit is absoluut niet nodig. Je kunt je haar lang houden zelfs als je ver in de 40 bent.

Kijk maar naar de charmante Julia Roberts. Zij is het levende bewijs dat langere kapsels nog steeds kunnen flatteren, zelfs als je in de 40 bent. De truc is om een paar losse golven te hebben, omdat ze zachtheid toevoegen, en vermijd lijnrecht haar langs
het gezicht.

Kapsel 3:

Leuke kapsels – Jeugdigheid gaat meestal om het hebben van plezier. Dus plezier met je haar zal je een jeugdigere uitstraling geven. Te gepolijste of stijve kapsels kunnen je ouder maken, terwijl het creëren van textuur je een jeugdige vrolijkheid kan geven.

Een goed voorbeeld van een leeftijds verjongend kapsel is Halle Berry’s korte kopje. Gebruik stylingproducten om een aantal lokken bij je gezicht te betrekken en dit zal de aandacht afleiden van fijne lijntjes die je wellicht op je gezicht hebt. Als je een smal en delicaat gezicht hebt, dan is een kort kopje perfect voor jou.

Kapsel 4:

Victoria Beckham’s schuine bob – Je zult Victoria Beckham’s prachtige jukbeenderen niet missen met haar schuine bobkapsel. Dit kapsel opent het gezicht en geeft een leuke en trendy uitstraling.

Zoals eerder vermeld, draait jeugdigheid vooral om het hebben van plezier. Als je er net zo chique wilt uitzien als “Posh Spice”, vraag je kapper dan om de uiteinden van je haar schuin af te knippen, zodat de voorkant langer is.

Een naar de zijkant vallende pony is ook een must voor dit kapsel. Maar vergeet niet, een stevige kaaklijn is essentieel om dit kapsel te dragen.

Kapsel 5:

Krullen zijn leuker – Krullen zijn springerig. Combineer ze met een jeugdige houding en dan weet je zeker dat je er enkele jaren jonger uit zult zien.

Gelaagde krullen kunnen de aandacht afleiden van eventuele lijntjes, rimpels of ouderdomsvlekken op het gezicht en de nek. De enige truc die je moet onthouden, is dat je veel volume moet creëren voor je krullen.

Hoe krijg je dit jeugdige kapsel? Gebruik twee krultangen van verschillende grootte en kam vervolgens met je vingers door je krullen om ze los te maken. Vergeet je haar hierna niet af te werken met haarlak.

Kapsel 6:

Korte kapsels passen het best bij fijn haar – Cate Blanchett’s korte kapsel laat zien dat fijn en kortgeknipt haar absoluut geweldig is.

Als je recht en zeer fijn haar hebt, kan je het beste je haar op schouderlengte of zelfs een kort kapsel dragen.

Dit zijn slechts enkele van de beste leeftijdsverjongende kapsels die je kunt proberen.

Deel dit artikel over Kapsels met je vrienden! Sharing is caring!