Kapsels die je direct jonger maken!

Kapsels Die Je Direct Jonger Maken!

Bijna alle mensen willen er jonger uitzien dan hun leeftijd. Er zijn heel veel manieren om dit voor elkaar te krijgen. Erg populaire anti-verouderingsmethoden zijn onder andere een chirurgische ingreep of een afspraak maken met gecertificeerde cosmetische chirurgen en anti-veroudering serums opsmeren, maar het is ook mogelijk om een paar jaar van je uiterlijk af te halen met een paar simpele kapseltrucs! Dit is absoluut goedkoper!

Laat je haar dit najaar in de pas lopen met de laatste trends! Je zult vast en zeker een heleboel complimenten krijgen! Je zult hierdoor ook meer zelfvertrouwen krijgen!

Hier zijn de eenvoudigste anti-veroudering kapseltrucs!

Zie er direct jonger uit!

Als je denkt dat botox het antwoord is om jaren van je gezicht af te halen, probeer dan eens een pony en je zult zien dat dit beter werkt en veel goedkoper is! Een pony kan je lijntjes verbergen en laagjes geven je deze onmiddellijke jeugdige uitstraling! Dus laat nu een pony aanmeten en hier zijn je opties!

  • Een pony op schouderlengte of nog langer.
  • Draag je pony in een volle en getextureerde stijl.
  • Laat je haar vanaf je kin naar beneden in laagjes knippen.
  • Maak je lokken recht of golvend.

En zo zou je dit kapsel in model moeten brengen. Alles wat je nodig hebt, is een gladmakend serum, zoals Arganolie, en breng het in je haar aan. Werk vanaf de onderliggende lagen en ga dan omhoog.

Je hebt een föhn nodig en een ronde borstel (een middelgrote) voor het in model brengen van dit anti-verouderend kapsel! Föhn je haar lok voor lok met behulp van de borstel om van die opwaaiende punten te krijgen.

De laatste styling truc is om je borstel onder je pony aan te brengen en deze droog te blazen met de kop van de föhn erboven!

Tijdbesparende kapsels

Als je niet veel tijd hebt om je haar te doen, dan is de beste keuze om een korte bob aan te laten meten. Dit kapsel stimuleert de natuurlijke textuur van je haar, hierdoor zal het stijlen een fluitje van een cent zijn! Hier zijn je opties voor deze warrige en eenvoudige stijl!

  • Knip je bob op kinlengte
  • Maak een paar laagjes of helemaal geen laagjes in je bob.
  • Bij dit kapsels is het beter om geen pony te hebben.
  • Stijl je haar in een golvende tot krullende textuur.

Je kunt dit sportieve kapsel sexy maken door simpelweg een gelijke hoeveelheid conditioner en gel te mengen en dit dan in je lokken te kneden terwijl deze nog vochtig zijn.

Drogen aan de lucht is ideaal, omdat dit beter is voor je lokken of gebruik een diffuser. Als je de slag in je lokken meer wilt definiëren dan kun je klemmetjes gebruiken!

Marokkaanse Arganolie voor gezond haar

Vergeet niet dat prachtige kapsels altijd beginnen met een gezond hoofd met haar. Hou je lokken gezond en sterk door regelmatig Marokkaanse Arganolie te gebruiken.

Arganolie zit boordevol vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen, allemaal krachtige vochtinbrengers. Naast vitamine E bevat het ook andere anti-oxidanten, zoals ferulinezuur, carotenoïden en polyfenolen.

Deze anti-oxidanten helpen het haar te beschermen tegen beschadiging, en helpen je natuurlijke haar ook te repareren en herstellen!

Deel dit artikel over kapsels die je jonger maken met je vrienden! Sharing is caring!