Je Nagels Mooi Maken voor de Herfst

Je Nagels Mooi Maken voor de Herfst

Soms zijn kleine details van groot belang. Je nagels, hoe klein ook, hebben invloed hebben op je totale uiterlijk. Gecombineerd met de juiste sieraden kunnen je nagels net dat beetje extra aan je uiterlijk toevoegen, vooral als ze goed bij bijvoorbeeld je schoenen of je handtas passen.

De trend voor nagellak in het komende najaar is donker of diep rood met heel weinig wit of beige. Als je eens wat anders wil kun je met pop art of nagelkunst nog wat extra karakter aan je uiterlijk toevoegen.

Diep rood en blauw

Bordeaux rood of midnight blue geeft een donker en diep accent aan de klassieke kleuren. Het gebruik van deze kleuren nagellak neemt toe, vooral in de uitgesproken vrouwelijke lijn.

Om deze kleurtypes goed tot hun recht te laten komen zou je je nagels kort moeten knippen. Zorg dat je de hoekjes een beetje afrondt maar toch een vierkant totaalaanzicht houdt.

Nadat je de nagellak hebt aangebracht kun je nog twee lagen lak aanbrengen om het geheel glanzender te maken.

Een klein beetje lichter

ls je van lichtere kleuren houdt en een schoon en fris aangezicht wil kun je wit of beige proberen of ook crème of zacht goud. Ook zou je nog roze of iets dergelijks kunnen toevoegen.

Experimenteer eens door de toppen van je nagels verschoten kleuren te geven die dan geleidelijk aan in de kleuren van je nagels overgaan.

Een klassieke draai

Franse toppen zijn altijd modieus, welk jaargetijde het ook is. Dit najaar kun je er echter je eigen draai aan geven. Je zou bijvoorbeeld een Franse manicure kunnen nemen met weinig accent op de basis van de nagel, bijvoorbeeld zacht beige of crème, en dan wat meer gedurfde kleuren voor de toppen.

Neem daarvoor bijvoorbeeld donkerrood, zwart of voor heel speciale gelegenheden zilver.

Gedurfde patronen

Experimenteer met verschillende patronen voor je nagels. Er is allerlei nagelkunst gewoon in de winkel verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een croc patroon, bloemetjes of alle kleuren van de regenboog – als het maar de aandacht trekt.

Probeer iets te kiezen dat bij je outfit past zodat het een samenhangend geheel wordt.

Tips voor de nagelverzorging

Het is erg leuk om verschillende nagelkleuren en patronen uit te proberen. Gezien de gave modetrends voor dit najaar zou het zomaar kunnen dat je in een paar weken door al je nagellak heen bent. Bedenk dat het constant dragen van nagellak je nagelbedden uitdroogt en broos maakt.

Arganolie bevat een rijke voorraad aan vitamines en anti-oxidanten die de nagelbedden voeden en hydrateren. Maak tussen alle nagellak door eens een mengsel van Arganolie en citroensap en hou je nagels daar een paar minuten in ondergedompeld.

Deze doe-het-zelf nagelverzorging kost niet veel tijd en houdt je nageltoppen gezond. Daarmee zijn ze klaar voor de volgende kleur.

In onze instructievideo leggen wij stap voor stap uit hoe je arganolie het beste voor de nagels kunt gebruiken. Bekijk onze instructievideo hier

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!