Je Kan de Jeugdigheid van je Huid Verlengen

Je Kan de Jeugdigheid van je Huid Verlengen

Velen willen er jong uit blijven zien en zich geen zorgen maken over fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid en andere tekenen van veroudering. De waarheid is dat velen van ons, vrouwen en zelfs mannen, tekenen van veroudering zo lang mogelijk willen uitstellen. Maar is dat mogelijk? Kun je echt voorkomen dat er rimpels en fijne lijntjes op je huid verschijnen? Kun je je huid er voor een langere periode glad en jong uit laten zien?

Anti-verouderende tips voor je huid

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij huidveroudering en sommige versnellen zelfs het proces. Hoewel veroudering natuurlijk is en het verstrijken van de jaren niet kan worden voorkomen, is het mogelijk huidveroudering uit te stellen als je weet hoe je de huid goed moet verzorgen. Hier zijn een aantal anti-verouderende tips die je kunnen helpen huidveroudering uit te stellen, waardoor je langer kunt genieten van een jong uitziende huid.

Bescherm je huid tegen de zon

De schadelijke UV-stralen van de zon zijn de nummer één katalysator voor rimpels, ouderdomsvlekken en plekjes. Smeer iedere dag zonnebrandcrème op, zelfs als het niet erg zonnig is, om jezelf te beschermen tegen beschadiging van collageen en huidkanker. Kies een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 voor een betere bescherming. Zorg ervoor dat je 15 minuten voordat je naar buiten gaat zonnebrandcrème opsmeert.

Eet gezond

Je dieet zou moeten bestaan uit een gezonde mix van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren. Als je jezelf afvraagt waarom, dan is de reden dat deze voedingsstoffen zeer goed zijn voor de huid. Vermijd ongezonde voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten en vol zitten met lege calorieën. Groenten en fruit zijn rijk aan anti-oxidanten die de strijd aangaan met vrije radicalen en voorkomt dat deze de huidcellen beschadigen. Vis, zoals zalm, haring en tonijn zijn rijk aan omega-3, een essentieel vetzuur dat ervoor zorgt dat de huid er mooi en jong uitziet.

Vind je het lastig om gezond en gevarieerd te eten? Probeer dan ook eens Marley Spoon! Zij bezorgen een box met verse ingrediënten bij jou thuis waarmee je gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel zet!

Hydrateer je huid

Er is niets dat het verouderingsproces meer versnelt dan een droge huid. Als je huid droog is, kunnen rimpels zich sneller ontwikkelen. Je huid verliest zijn natuurlijke beschermende oliën iedere dag, dus het is cruciaal dat je elke dag hydrateert. Gebruik Marokkaanse Arganolie om je huid te hydrateren. Deze 100% natuurlijke olie heeft hydraterende en anti-verouderende eigenschappen. Arganolie zit boordevol voedingsstoffen, zoals anti-oxidanten, vitamine E, essentiële vetzuren, sterolen en fenolen. Deze componenten hebben bewezen effectief te zijn in het gezond, glad en jong houden van de huid.

Klik hier voor onze Youtube instructievideo waarin wij uitleggen hoe je arganolie het beste tegen huidveroudering kunt gebruiken.

Een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl betekent een gezond lichaam. Een gezond lichaam betekent een gezonde huid. Stop met roken als je veroudering van de huid echt wilt vertragen. Roken veroorzaakt fijne lijntjes, huidverkleuringen en rimpels en is één van de belangrijkste oorzaken van kanker.

Alcoholische drankjes drogen je huid uit en brengen schade toe aan je vitale organen. Een droge huid is kwetsbaar en kan gemakkelijk worden beschadigd. Beperk je alcoholgebruik tot een glas per dag of beter nog, stop helemaal met drinken.

Regelmatige lichaamsbeweging kan je bloedcirculatie helpen verbeteren en stress verlichten. Zorg dat je genoeg slaap krijgt en dat je cellen zich kunnen herstellen en vernieuwen. Slaap dagelijks ten minste acht uur.

Deel dit artikel over hoe de jeugdigheid van je huid te verlengen met je vrienden! Sharing is caring!