Heb Je Nog Rundvlees? Hier Lekker Tips

Heb Je Nog Rundvlees? Hier Lekker Tips

Heb je nog wat rundvlees over? Of een goed idee voor rundvlees? Rundvlees is vlees waar veel mensen van houden. Je hebt de sappige hamburgers, biefstuk, runderstoofpot, biefstuk stroganoff, biefstuk yakitori, beef Jerky, biefstuk kerrie, gestoofd rundvlees, gegrild rundvlees, biefstuk Wellington en natuurlijk ossenhaas! En er zijn nog veel meer rundvleesgerechten die mensen in hun eigen keuken koken! Gewoon te veel om in dit artikel op te noemen!

Wat vind jij? Hoe eet jij je rundvlees het liefst? Als je wil dat het vlees smelt in je mond, dan is dit recept perfect! Als je indruk wil maken op familie of geliefde dan maakt dit recept voor ossenhaas je een superster! Maar ook als je gewoon zelf iets lekkers wil eten is deze ossenhaas een ideale keuze. Als je niet erg thuis bent in de keuken of daar voor de eerste keer komt, maak je geen zorgen want deze ossenhaas is erg makkelijk te maken!

Wat Je Nodig Hebt

 • Rundvlees – Ongeveer 2.5 pond ossenhaas zonder vet.
 • Plantaardige Olie – Ongeveer 1 eetlepel.
 • Uienpoeder – Een halve theelepel.
 • Knoflookpoeder – Een halve theelepel.
 • Peper – Een kwart theelepel.
 • Arganolie– ongeveer een halve theelepel.

De Ossenhaas Klaarmaken

Als je eenmaal de ingrediënten bij elkaar hebt kun je met koken beginnen! Dit gerecht kost niet veel tijd. In 45 minuten is je ossenhaas klaar om opgediend te worden! En of je nu alleen eet of met een speciaal iemand, familie of vrienden, je gaat beslist “Mmmmm…lekker”! zeggen tegen deze overheerlijke ossenhaas. Laten we dus gauw aan de slag gaan!

 1. Allereerst de oven voorverwarm tot 175 graden Celsius.
 2. Spray een bakplaat onder met bakspray.
 3. Leg het vlees op de bakplaat en zet even opzij.
 4. Mix in een kleine schaal uienpoeder, knoflookpoeder en peper. Wrijf het kruidenmengsel rondom over het vlees.
 5. Doe de bakplaat in de oven, ongeveer 35 tot 40 minuten voor medium-rare vlees.
 6. Sprenkel wat Arganolie over de ossenhaas voordat je het vlees opdient. Hierdoor krijgt het een extra nootachtige smaak. Arganolie maakt je gerecht niet alleen lekkerder, het hoge gehalte aan essentiële onverzadigde vetzuren in de olie houdt ook hart en geest gezond. De olie zit ook vol met essentiële voedingsstoffen voor huid, haar en nagels.

Dit rundvleesgerecht is zonder meer makkelijk om te maken! Geniet van de smaak van deze ossenhaas wanneer het smelt in je mond! Heb je nog rundvlees over?

Deel dit artikel over een heerlijk rundvlees recept met je vrienden! Sharing is caring!