Durf je Benen te Ontbloten: Pak Striemen en Cellulitis Aan

Durf je Benen te Ontbloten Pak Striemen en Cellulitis Aan

In de zomer zullen veel mensen luchtiger gekleed zijn en zal er meer huid getoond worden. De zinderende hitte van de zon roept om het ontbloten van de huid. Het is te verwachten dat met het stijgen van de temperatuur veel mensen zich luchtiger zullen kleden om het koel te houden.

Er zullen veel lenige en gespierde benen worden getoond. Maar niet iedereen heeft genoeg zelfvertrouwen om zijn benen te ontbloten. Sommige mensen zullen hun benen verbergen en bedekken met een broek of legging, zelfs met de ongelooflijke hitte van de zomerzon. Vaak zijn striemen en cellulitis de boosdoener.

Cellulitis en striemen zijn niet zo prettig om naar te kijken. En niemand heeft ze graag. Maar hoe zorgen we ervoor dat ze verdwijnen? Is er iets op de markt te krijgen waardoor je striemen zullen verdwijnen? En hoe zit het met cellulitis? Is er nog steeds hoop voor je dat je ooit een paar benen zonder cellulitis en striemen kunt onthullen? Jazeker is er hoop!

durf-je-benen-deze-zomer-te-ontbloten-pak-striemen-en-cellulitis-aan

Wegwerken van cellulitis en striemen

Minimaliseer striemen met Marokkaanse Arganolie

Striemen komen zowel bij mannen als vrouwen voor. Hoewel striemen na verloop van tijd vervagen, zijn we niet al te blij met de tijd die het duurt voordat ze vervagen.

Om het proces van het minimaliseren of het verminderen van de zichtbaarheid van striemen te versnellen, kun je er Marokkaanse Arganolie op aanbrengen. Het zit boordevol bestandsdelen, zoals vitamine E, sterolen en essentiële vetzuren die helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van striemen, fijne lijntjes en littekens.

Bekijk hier onze youtube video hieronder waarin wij uitleggen hoe je arganolie het beste bij striae kunt gebruiken:

Hoewel cellulitis een vorm van vet is die op geen enkele manier levensbedreigend is, is het niet zo prettig om naar te kijken. Niemand wil cellulitis hebben op zijn huid. Maar hoe kun je ze dan weg krijgen?

Je beste wapen tegen cellulitis is regelmatige lichaamsbeweging. Wanneer je sport, verbrand je vet en cellulitis is een vorm van vet. Het is echter wel belangrijk om te vermelden dat je cellulitis niet volledig zal verdwijnen.

Als je cellulitis op je benen hebt, zul je oefeningen moeten doen die vet verbranden in je hele lichaam, en die zich specifiek richten op je belangrijkste beenspieren. Hier zijn een paar oefeningen die je kunt doen.

Cardiotraining

Welke cardio oefeningen hebben je voorkeur? Je kunt lopen, fietsen, trap klimmen, roeien, zwemmen en elliptische training doen. Zorg ervoor dat je vijf dagen per week ongeveer 1 uur tot 1,5 uur oefeningen doet om positieve resultaten te zien. Vijf dagen per week oefeningen doen voor 60 tot 90 minuten zal je helpen de extra pondjes kwijt te raken.

durf-je-benen-deze-zomer-te-ontbloten-pak-striemen-en-cellulitis-aan2

Squats

Je zult een serie squats moeten doen met behulp van halters. Spreid je voeten een beetje verder dan de breedte van je schouders en hou de halters naast je. Je handpalmen moeten naar binnen wijzen.

Buig je knieën, hou je buik stevig aangespannen en je rug recht, en stop zodra je dijen parallel zijn met de vloer en duw dan je billen naar achteren. Kom langzaam weer rechtop en herhaal.

Deel dit artikel over hoe striemen en cellulitis aan te pakken met je vrienden! Sharing is caring!