Droom je van Zijdezacht Haar? Lees Hoe je dit Kunt Bereiken!

Droom je van Zijdezacht Haar? Lees Hoe je dit Kunt Bereiken!

Veel vrouwen willen dat hun haar zacht en zijdeachtig is, en niet droog en broos. Maar sommige vrouwen zitten opgescheept met pluizig, droog en broos haar. Als je één van deze vrouwen bent met dit type haar, wees dan niet al te onzeker en verlies niet alle hoop op mooi, zacht en zijdeachtig haar.

Veel vrouwen geloven echt dat het kopen van de duurste haarverzorgingsproducten of een dure salon bezoeken voor een haarbehandeling de enige oplossingen zijn om glad en zijdezacht haar te krijgen. Maar dit is niet waar. Je kunt de zachtheid en gladheid van je haar tot leven brengen door gewoon simpele dingen te doen. Het goede nieuws is dat je hiervoor geen gat in je zak hoeft te branden.

Hoe krijg je glad en zijdezacht haar

Eet goed.

Sommige vrouwen hebben last van droog en breekbaar haar vanwege hun ongezonde eetgewoonten. Het haar heeft voeding nodig en we krijgen de vitaminen en voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft via het voedsel dat we eten.

Zorg ervoor dat je elke dag een uitgebalanceerde maaltijd eet, zodat je haar de benodigde voeding krijgt. Vergeet niet om de 3 voedselgroepen op te nemen in je dieet, voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je energie krijgt, groeit en straalt, zodat je lichaam de benodigde voedingsstoffen krijgt.

droom-je-van-glad-en-zijdezacht-haar-lees-hier-hoe-je-dit-kunt-bereiken1

Gebruik een milde shampoo en was je haar niet iedere dag.

Je haar heeft soms behoefte aan een rustpauze van al die shampoo. Wassen en shampoo verwijderen niet alleen vuil, maar ook de essentiële oliën uit je haar. Als je de essentiële oliën uit je haar verwijdert, dan zal deze uitdrogen.

Zorg ervoor dat je één of twee keer per week je haar wast met shampoo. Als je droog haar hebt, zorg er dan voor dat je een shampoo koopt die boordevol vochtinbrengers zit.

Gebruik vaak een conditioner.

Conditioner aanbrengen in je haar is een proces waarbij je essentiële oliën en vocht terugbrengt in het haar. Marokkaanse Arganolie is een zeer effectieve haarconditioner. Het zit boordevol vitamine E, dat erg goed helpt bij het hydrateren van droog en pluizig haar.

Arganolie zit ook boordevol essentiële vetzuren, squaleen, sterolen en andere anti-oxidanten die ontzettend goed zijn voor het haar, de huid en nagels.

Vermijd warme douches en baden.

Warm water verwijdert de essentiële oliën uit je haar, zodat je droog en pluizig haar overhoudt. Het is het beste om lauwwarm water te gebruiken voor je douche en bad. Je moet ook niet langer douchen of baden dan 15 minuten.

Lange douches en baden zijn niet alleen slecht voor je haar, ze zijn ook slecht voor je huid.

droom-je-van-glad-en-zijdezacht-haar-lees-hier-hoe-je-dit-kunt-bereiken2

Bescherm je haar tegen de elementen.

Een droge en koude wind kunnen je haar beschadigen. Net zoals de warmte van de zon. Het is het beste om altijd een hoed te dragen als je wordt blootgesteld aan de elementen.

Je zou ook moeten overwegen om een haarverzorgingsproduct te kopen met een bescherming tegen de zon. Dit verkleint de kans dat je haar wordt beschadigd wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, vooral als dit voor langere tijd is.

Deze 5 haarverzorgingstips zijn absoluut niet duur en het beste van alles is dat ze zeer effectief zijn om glad en zijdezacht haar te krijgen.

Deel dit artikel over hoe zijdezacht haar te krijgen met je vrienden! Sharing is caring!