De Beste Anti-Aging Doorbraken die je Moet Kennen

De beste anti-aging doorbraken die je moet kennen c

Het antiaging spel is in feite een oud spel. De zoektocht die al eeuwenlang aan de gang is, is de zoektocht naar de fontein van de jeugd. Elk jaar worden er nieuwe anti-aging producten en behandelingen geïntroduceerd. Laten we daarom een kijkje nemen naar de meest recente doorbraken.

De beste anti-aging doorbraken

Fractionele CO2-laser huidvernieuwing

Veel artsen noemen deze antiaging behandeling de doorbraak van het decennium. Traditionele koolstofdioxidelasers worden al lang gezien als de gouden standaard om rimpels te verwijderen.

Nu biedt fractionele CO2-laser huidvernieuwing de effectiviteit van koolstofdioxidelasers met behulp van een nieuwe applicatietechniek. Deze behandeling belooft krachtige resultaten te leveren zonder de zware bijwerkingen waar traditionele huidvernieuwingslasers bekend om waren.

Directeur van huidlaser- en chirurgiespecialisten in New York en New Jersey, en klinisch hoogleraar dermatologie aan Mt Sinai School of Medicine in New York, David Goldberg, MD, zei dat met fractionele CO2-laser huidvernieuwing men alle voordelen van huidvernieuwingslasers krijgt zonder te maken te hebben met eventuele uitvaltijden en de vreselijke complicatiekans.

Hoe werkt deze antiaging behandeling?

Het verouderingsproces vernietigt collageen, wat de huid vol en rimpelvrij houdt. Huidvernieuwingslasers versnellen het lichaamsproces van collageenproductie met behulp van lichtstralen met energie.

Met fractionele CO2-laser huidvernieuwing wordt dit gedaan op een manier die voorkomt dat de bovenste huidlaag wordt beschadigd. Hierdoor geeft het maximale resultaten met weinig hersteltijd.

De vraag is nu, hoeveel kost deze procedure?

Ongeveer $5.000. Het is een snel proces en wordt binnen 1 – 2 sessies gedaan. Volgens Goldberg gaan de resultaten ongeveer 8-10 jaar mee.

Rimpelinjecties

Voor degenen die niet onder het mes willen om een jeugdige huid te krijgen, kunnen rimpelinjecties een zeer goed alternatief zijn.

De FDA heeft vier nieuwe fillers goedgekeurd, Perlane, Juvéderm, Artifill en Radiesse, waardoor de rimpelinjectietechnologie echt populair wordt.

Rhoda Narins, MD, een professor in de dermatologie aan de NYU Medical Center in New York City ziet een grote toekomst weggelegd voor deze anti-aging technologie. Ze zegt dat deze vulmiddelen gebruikt kunnen worden om het gezicht voller te maken om een strakke, jeugdige uitstraling te creëren zonder geopereerd te moeten worden.

Bruce Katz, MD, een dermatoloog en directeur van het Juva Skin and Laser Center in New York, voegde eraan toe dat deze anti-aging methode het resultaat geeft van een jeugdige en meer natuurlijk uitziende huid.

Hoeveel kost deze behandeling?

Tussen $600 en $1000 per spuit. Momenteel gaan de meeste fillers ongeveer een jaar mee. Maar er is er één die permanente resultaten biedt en dat is Artifill.

Er zijn ook enkele problemen aan deze filler. De FDA heeft een rapport gepubliceerd dat Artifill het risico verhoogt van granulomen, bobbeltjes onder huid, en deze kunnen ook permanent zijn. Er is ook een verhoogd risico op allergische reacties.

Maar alle FDA-goedgekeurde rimpelinjecties worden op dit moment al jaren in Europa gebruikt en hebben over het algemeen goede resultaten geboekt op het gebied van veiligheid.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn mild en zijn meestal beperkt tot roodheid of zwelling van de injectieplaats.

Deel dit artikel over Anti-Aging met je vrienden! Sharing is caring!