De Beste Anti-Aging Doorbraak: Anti-Oxidanten

De beste antiaging doorbraak die je moet kennen Antioxidanten c

Wat is de beste anti-aging doorbraak waar de laatste tijd het meest over wordt gesproken? Anti-oxidanten. Anti-oxidanten zijn de nummer 1 in vrij verkrijgbare anti-aging ingrediënten. Wellicht heb je gemerkt dat producten die ontworpen zijn om de huid jeugdig te houden, aangeprijsd worden met het feit dat ze anti-oxidanten bevatten. Maar hoe zorgen deze anti-oxidanten ervoor dat de huid er jong en stralend uitziet? Lees verder voor meer informatie.

Anti-oxidanten en de anti-aging eigenschappen

Anti-oxidanten zijn tegenwoordig het paradepaardje van huidverzorgingsproducten. Dit komt omdat de voedingsstoffen in deze huidverzorging de huid beschermen tegen de agressieve effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn instabiele moleculen en verschillende elementen, zoals blootstelling aan de zon, vervuiling, en zelfs stress, kunnen de niveaus van vrije radicalen in het systeem verhogen. Vrije radicalen moeten geneutraliseerd worden, omdat ze het collageen in je huid kunnen opeten en collageen is het eiwit dat structuur en stevigheid aan de huid geeft. Anti-oxidanten doen fantastisch werk in het neutraliseren van deze vrije radicalen voordat ze schade kunnen aanrichten aan je huid.

Assistent-professor in de dermatologie en microbiologie aan de NYU Medical Center, in New York City, Sumayah Jamal, MD, zei dat anti-oxidanten een zeer belangrijke rol spelen in anti-aging huidverzorging, omdat ze vrije radicalen ontwapenen en neutraliseren als ze op de huid worden aangebracht. Talrijke studies hebben de krachtige effecten van topische anti-oxidanten onthuld, zoals vitamine E en vitamine C, in het verjongen en beschermen van de huid.

Arganolie: een krachtige bron van anti-oxidanten

Arganolie is een krachtig anti-aging product en zit boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine E, ferulinezuur, polyfenolen, carotenoïden en squaleen. Veel vrouwen over de hele wereld, met inbegrip van populaire sterren, zoals Salma Hayek en Eva Mendez, zijn enthousiast over de huidvoordelen van deze olie. Dagelijks een paar druppels van deze olie op de huid is alles wat nodig is om de huid (van binnenuit) te voeden. De anti-oxidanten in de olie neutraliseren niet alleen vrije radicalen, ze helpen ook bij een snellere huidvernieuwing en reparatieproces. Een stralende huid is slechts een paar druppels buiten handbereik dankzij Arganolie.

In onze instructievideo laten we je zien hoe je arganolie het beste als anti aging product kunt gebruiken.

De geschiedenis van Arganolie

Arganolie heeft veel teweeggebracht in de cosmetica-industrie. Eeuwenlang was alleen de Berberstam zich bewust van de geweldige schoonheidsvoordelen van deze geweldige olie. De olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Arganbomen, die bijna uitsluitend groeien in de droge gebieden van Marokko, en is een krachtbron van schoonheidsvoordelen.

Arganolie werd traditioneel en wordt nog steeds gebruikt door de Berberstam in vele aspecten van hun leven. Ze gebruiken de olie voor het genezen van verschillende kwalen, voor het bereiden van gerechten, en voor de bescherming van het haar en de huid tegen de barre omstandigheden van de woestijn.

Dus als je er graag alles aan wilt doen om je huid gezond te houden, neem dan Arganolie op in je anti-aging huidverzorgingset!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!