Wat is de Nieuwste Trend in Huidverzorging?

Wat is de nieuwste trend in huidverzorging?

Als het gaat om huidverzorging, worden er regelmatig nieuwe trends en rages geïntroduceerd. In 2014 heeft één van de meest recente trends in huidverzorging niet alleen geweldige effecten op de huid, maar ook op het hele lichaam.

Heb je gemerkt dat er de laatste tijd weer plaatselijke markten opduiken? Dit komt, omdat tegenwoordig steeds meer mensen de gezonde weg bewandelen.

En één van de groeiende trends in huidverzorging is het eten van vruchten voor een mooie huid. Plaatselijke markten zijn één van de beste bronnen voor verse vruchten en groenten.

Lees meer over sommige vruchten die niet alleen geweldige gezondheidsvoordelen, maar ook schoonheidsvoordelen bevatten.

Vruchten voor een mooie huid

Papaja

Als je je huid jong wilt houden, eet dan papaja’s. Waarom? Papaja’s staan erom bekend eigenschappen te bevatten die de huid helpen verstevigen en voorkomen dat deze slap wordt.

Papaja bevat bètacaroteen, flavonoïden, kalium, magnesium en foliumzuur. Al deze voedingsstoffen werken samen om de huid jong te houden. Papaja’s zijn een uitstekende bron van vitamine C, wat een cruciale rol speelt bij de productie van collageen.

Collageen is het eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid.

Avocado

Vaak zien mensen avocado als een groente. Maar avocado’s zijn eigenlijk een vrucht. Maar waarom zijn avocado’s goed voor de huid? Avocado’s zitten boordevol enkelvoudig onverzadigde vetten of ook wel aangeduid als “goede vetten”. Deze vetten helpen om de huid gehydrateerd te houden.

Aardbeien

Wanneer de lente en de zomer in aantocht zijn, dan zijn aardbeien het meest gewild. Het is een geweldig idee om aardbeien aan je kom volkoren graanproducten en salades toe te voegen. Je kunt ze daarnaast als gezond tussendoortje eten of er een verfrissend sapje van maken.

Ze zijn niet alleen zoet, maar zitten ook vol met vitaminen en mineralen die je gezondheid stimuleren. Aardbeien zitten vol met anti-oxidanten, waaronder vitamine C, en helpen de huid beschermen tegen de agressieve effecten van vrije radicalen, waardoor je huid gezond, mooi en jeugdig blijft.

Pruimen

Als je van zoet houdt, dan is er een andere zoete vrucht die je lekkere trek niet alleen stilt, maar ook je huid mooi houdt. Pruimen zitten net als aardbeien boordevol met anti-oxidanten. Ze zijn ook een uitstekende bron van voedingsvezels. Voedingsvezels helpen het lichaam om schadelijke stoffen weg te spoelen.

Peren

Het is beter om peren te eten als snack dan ongezond snoep. Peren zitten boordevol voedingsvezels, net als pruimen. Ze helpen giftige stoffen weg te spoelen die het lichaam kunnen beschadigen, met inbegrip van je huid. Dus als je een gezonde en stralende teint wilt hebben, ga dan voor peren.

Arganolie voor het behouden van een gezonde huid

Als het om huidverzorgingsproducten gaat, dan is Arganolie één van de weinige producten die de moeite waard is om te kopen. De olie is belangrijk voor de huid, dankzij het hoge gehalte aan anti-oxidanten. Het voedt de huid van binnenuit, dankzij de essentiële vetzuren, sterolen en vitamine E.

Wat ook geweldig is aan Arganolie, is dat het een multifunctioneel schoonheidsproduct is. Je kunt het gebruiken op je huid, haar en nagels! Dus als je een flesje koopt, koop je in feite 3 schoonheidsproducten voor de prijs van één!

In onze instructievideo laten we je zien hoe je arganolie het beste als natuurlijke huidverzorging kunt gebruiken:

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.