Cystische Acne, Acnelittekens en Spataderen Bestrijden

Cystische Acne, Acnelittekens en Spataderen Bestrijden

Er zijn 3 veel voorkomende huidproblemen waar vrouwen als de dood voor zijn. Dat zijn cystische acne, spataderen en acnelittekens.

Vrouwen haten deze drie huidproblemen omdat die het aanzien van de huid bederven. En ze zullen er alles aan doen en er al hun geld aan uitgeven om van deze problemen gevrijwaard te blijven.

We maken het makkelijk voor je. Lees verder en maak kennis met oplossingen voor deze 3 huidproblemen. Het zijn beproefde methoden om cystische acne, acnelittekens en spataderen te bestrijden.

Cystische Acne Bestrijden

Cystische acne is een bijzonder pijnlijke aandoening aan het gezicht. Het begint als gewone acne. Vervolgens treedt een ontsteking op in de poriën. Dit veroorzaakt een opbouw van witte bloedlichaampjes die de infectie bestrijden. De boel zwelt op en veroorzaakt grote, rode en pijnlijke bulten.

De snelste oplossing voor cystische acne is een injectie met corticosteroïden. De cyste zal naar verwachting binnen enkele dagen verdwijnen.

Cystische acne verhinderen is een ander verhaal. Omdat cystische acne door een ontsteking wordt veroorzaakt kun je het beste antibiotica in pilvorm nemen. En om de verstopping met talg te verhinderen kun je natuurlijke middeltjes voor de huid aanbrengen of een zalf met retinoïden.

Een goede natuurlijke remedie is Arganolie. Dat kan helpen poriën te ontstoppen en de hoeveelheid olie die de huid op je gezicht produceert in balans te houden.

Acnelittekens Bestrijden

Acnelittekens worden meestal veroorzaakt door acne die barst of openbreekt. Soms ontstaat het doordat we zelf de puistjes uitknijpen. En hoewel littekens normaal zijn als we wondjes oplopen, kan voortdurende littekenvorming een blijvend teken achterlaten.

De genezing van de littekens hangt grotendeels af van het herstellend vermogen van je huid. Hoe gezonder de huid, hoe sneller die kan herstellen. En hoe ongezonder de huid, hoe groter de kans dat het litteken blijvend wordt.

Een goede manier om een gezonde huid te bevorderen is exfoliëren. Een andere manier is om je huid de benodigde voedingsstoffen te geven. Arganolie is geweldige voeding voor de huid. Het is rijk aan vitamine E en anti-oxidanten die herstel en genezing van de huid bevorderen.

Spataderen Bestrijden

Spataderen zijn haarvaatjes die opgezwollen zijn vanwege abnormale bloedcirculatie in de benen. In ernstige gevallen worden de spataderen groter en donkerder.

Lichaamsbeweging, met name voor de benen, is een van de makkelijkste manieren om spataderen te verhinderen.

Als je al spataderen hebt is Sclerotherapie de beste manier om deze ongewenste gezwollen bloedvaten kwijt te raken. Dit zijn injecties waarmee een chemisch product wordt ingespoten dat de zwelling van de aderen verhindert. Een minder ingrijpende procedure is lasertherapie.

Ook de olie uit Marokko werkt goed tegen spataderen. Het goede nieuws is dat spataderen erfelijk zijn. Dus als je moeder ze niet heeft krijg jij ze waarschijnlijk ook niet.

Dit zijn beproefde manieren om cystische acne, acnelittekens en spataderen te bestrijden. De medische wetenschap heeft het bewezen dus je hoeft er niet over te twijfelen. Maar neem het zekere voor het onzekere en ga toch even naar een huidarts.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!