Een Droge Huid Aanpakken Met Arganolie

Een Droge Huid Aanpakken Met Arganolie

Hoe kun je nu voorkomen dat je huid droog wordt? En als je huid al droog is, wat kun je dan doen om je zachte en gladde huid weer terug te krijgen? In dit artikel vertel ik je meer over hoe je arganolie kunt gebruiken bij het voorkomen of behandelen van een droge huid.

Waarom de Huid Droog Wordt

Het belangrijkste is dat je weet waarom de huid droog wordt. De meeste mensen denken dat een droge huid ontstaat omdat de huid natuurlijke olie tekort komt. Dat is niet waar. De waarheid is dat een droge huid ontstaat doordat de huid niet in staat is vocht of water vast te houden.

De beste manier om de huid gehydrateerd te houden is een routine van vocht aanbrengen en vocht vasthouden. Je zou het ideale moment moeten weten om de huid te hydrateren en ook een krachtige moisturizer moeten gebruiken.

Er is een ideaal moment voor het Hydrateren van de Huid.

Veel mensen hebben zelfs als zij regelmatig hun huid met een moisturizer verwennen nog last van een droge huid. Dat komt omdat zij de moisturizer niet op het juiste moment aanbrengen.

Wanneer kun je nu het beste moisturizer aanbrengen? Het beste moment is meteen nadat je onder de douche vandaan komt en je huid hebt drooggedept. Je huid is dan namelijk nog een beetje vochtig.

Dat is het perfecte moment om je huid wat vochtinbrengende verwennerij te geven.

Arganolie: Een Uitstekende Moisturizer voor de droge Huid

Bekijk hier onze youtube video hieronder waarin wij uitleggen hoe je arganolie het beste bij een droge huid kunt gebruiken:

Marokkaanse Arganolie voor de huid heeft krachtige vochtinbrengende eigenschappen. De olie bevat talrijke stoffen die de huid goed gehydrateerd houden en dus het hele jaar lang goed beschermen tegen uitdroging.

Wat maakt Arganolie nu zo’n krachtige moisturizer voor de huid? Het antwoord zit ‘m in z’n componenten. Zijn hoge gehalte aan Vitamine E, bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen, helpt de huid zacht en glad te houden.

Essentiële vetzuren hebben ook krachtige vochtinbrengende eigenschappen en helpen bij het vasthouden van vocht. Sterolen in de olie helpen vocht vast te houden door een dun filmpje op de huid achter te laten waardoor water niet kan ontsnappen of verdampen.

Arganolie is niet alleen super voor de droge huid. Ook helpt arganolie bij een vette huid.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.