Zorgt de Zomer voor Problemen met je Haar?

Zorgt de Zomer voor Problemen met je Haar?

Zoiets als de beste zomerkapsels bestaat niet. Nu ik erover nadenk … waarschijnlijk zal elk kapsel de barre condities, die meestal gepaard gaan met het strandseizoen, niet overleven.

De warmte zal je hoofdhuid meer laten zweten, waardoor je geföhnde haar vochtig wordt en uiteindelijk slap. De wind zal onvergeeflijk zijn, ongevoelig voor de uren die je aan je haar hebt gespendeerd om een perfect kapsel te krijgen. Dus waarom gaat dit artikel over de 5 beste zomerkapsels?

Hoewel zoiets wellicht niet bestaat, zijn er nog steeds een aantal kapsels die meer geschikt zijn dan andere. Ik bedoel niet te zeggen dat ze de hitte zullen overwinnen, maar in ieder geval zul je eindigen met een meer toonbaar kapsel voor als je met je perfect gebruinde man aan je zijde langs de kust wandelt.

Voordat ik je een lijst met kapsels geef die je zou kunnen proberen, is het ten eerste belangrijk om te weten dat alle goede kapsels beginnen met gezond haar. Het maakt niet uit hoe goed je instructies opvolgt, als je haar al beschadigd en droog is, zal je strandkapsel er nog steeds beschadigd en droog uitzien.

Zorg ervoor dat je je haar regelmatig conditioneert. Ik raad organische conditioners aan, zoals Arganolie. Deze wonderolie is op dit moment helemaal je van het en terecht. Arganolie, ook wel bekend als vloeibaar goud, zit boordevol anti-oxidanten die je haar absoluut zullen beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren.

Dit zijn de 5 beste zomerkapsels

Warrige look

Aangezien de wind deze tijd van het jaar meestal niet meewerkt, kun je het beste naar buiten gaan met een kapsel dat eruit ziet alsof de wind er al doorheen geblazen heeft. Geef het een extra impuls door voor het föhnen een product te gebruiken dat zorgt voor meer volume aan de haarwortel.

Kam het van de aanzet tot aan de punt en spuit vervolgens een beetje haarlak op je nieuwe rock-‘n-roll kapsel!

Glanzende paardenstaart

Heb je ooit dat lelijke statische haar opgemerkt wanneer je haar in een paardenstaart zit? Nou, wat denk je? Dit zal door de warmte erger worden. Om dit probleem te vermijden, kun je gel aanbrengen op je haarlijn.

Deze eenvoudige truc zal er zeker voor zorgen dat jouw paardenstaart zich onderscheidt van de rest.

Faux Bob

Korte haren zijn absoluut geschikter voor de zomer. Maar als je je haren niet wilt knippen, waarom maak je dan geen faux bob?

Breng een serum aan tegen het pluizen voordat je je haar in een lage paardenstaart doet. Stop de paardenstaart weg en maak deze veilig vast met haarspelden. Voila! Een Doe Het Zelf bob zonder schaar!

Opgekrulde pony’s

Zet je pony met een speld vast om te voorkomen dat deze vastplakt aan je bezwete voorhoofd. Om het meer allure te geven, krul je je pony eerst een beetje op voordat je deze met spelden vastzet. Spuit een beetje haarlak op zodat het langdurig blijft zitten.

Knotje bovenop

Niets is comfortabeler dan je haar in een knotje te draaien, weg van alle zwetende lichaamsdelen. Voor een pitje meer bit, zet je je knotje bovenop je hoofd vast.

Deel dit artikel over haarproblemen in de zomer met je vrienden! Sharing is caring!