Weet je Zeker dat je je Huid Goed Verzorgt?

Weet je Zeker dat je je Huid Goed Verzorgt?

Een gezonde huid staat bij bijna iedere vrouw (en ook sommige mannen) op het lijstje. Een doffe en levenloze huid is iets waarvan velen hopen dat ze het niet zullen krijgen. Dit wordt ondersteund door het feit dat veel mensen een fortuin spenderen aan huidverzorging en huidverzorgingsproducten.

Het slechte nieuws is dat velen van ons niet goed voor hun huid zorgen, wat bijna net zo slecht is of misschien zelfs nog erger dan je huid helemaal niet verzorgen. Het ergste is nog wel dat veel vrouwen een fortuin spenderen aan producten die de huid kunnen beschadigen.

Hier zijn de meest voorkomende fouten op het gebied van huidverzorging. Velen begaan deze ‘huidzonden’ en misschien ben jij wel één van hen.

weet-je-zeker-dat-je-je-huid-goed-verzorgt1

Gezichtsbehandelingen

Heb je geld gespendeerd aan gezichtsbehandelingen om je huid te verwennen met het idee dat je je huid hier een groot plezier mee doet? Nou, hierin kun je je ernstig vergissen.

Hou je geld in je zak en doe je huid een echt groot plezier door gezichtsbehandelingen van je huidverzorgingslijst te schrappen.

Waarom geen gezichtsbehandeling?

Onderzoeken hebben uitgewezen dat veel mensen last krijgen van puistjes na een gezichtsbehandeling. De reden is dat veel estheticiens (dit zijn de mensen die gezichtsbehandelingen geven) eigenlijk niet met de juiste kennis zijn uitgerust om producten te kiezen die geschikt zijn voor het huidtype van elke klant.

Zij kunnen gebruikmaken van producten met ingrediënten die je acne problemen zelfs nog erger kunnen maken of essentiële oliën op de huid aanbrengen die irritatie kunnen veroorzaken, met name op de gevoelige huid.

Als je geen last hebt van puistjes na je gezichtsbehandeling dan is dat goed nieuws, maar je krijgt echt geen lange termijn voordeel van deze gezichtsbehandelingen.

De dagelijkse zonnebrandcrème routine overslaan

Misschien ga je niet naar het strand of is het winter, maar het is nog steeds nodig om zonnebrandcrème op te smeren. Dit zou een dagelijkse routine moeten zijn.

Onbeschermde blootstelling aan de zon kan huidcellen en DNA beschadigen, en rimpels, fijne lijntjes en, de meest serieuze van allemaal, huidkanker veroorzaken. Zorg ervoor dat je deze fout niet maakt!

weet-je-zeker-dat-je-je-huid-goed-verzorgt2

Ga je je boekje een beetje te buiten aan huidverzorgingsproducten

We maken de vergissing om te denken dat hoe meer huidverzorgingsproducten we gebruiken en hoe duurder ze zijn, hoe beter onze huid ervan zal worden.

Dit is niet helemaal waar. Als je je geld met verstand aan huidverzorgingsproducten wilt uitgeven, geef het dan uit aan effectieve producten, zoals Marokkaanse Arganolie.

Marokkaanse Arganolie zit boordevol voedingsstoffen die enorm goed zijn voor de huid. Sommige ingrediënten die wonderen doen voor de huid zijn, vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren, ferulinezuur, carotenoïden, polyfenolen, triterpenen, squalenen, prostaglandinen en sterolen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!