Bewaar jij deze Schoonheidsproducten wel goed?

Bewaar deze producten in de koeling

Een pak melk bewaar je in de koelkast. Waarom? Omdat het dan langer goed blijft natuurlijk! Gek eigenlijk dat we dat voor onze schoonheidsproducten niet doen. Deze kunnen net zo goed bederven en het is dus net zo goed verstandig sommige van deze producten gekoeld te bewaren.

Deze schoonheidsproducten moet je in de koelkast bewaren

Oogcrème

Door oogcrèmes in de koelkast te bewaren blijven de werking van de crème beter bewaard. De koelkast heeft nog een voordeel, want door koelte krimpen dingen! Dus ook de eventueel wat opgezette huid onder je ogen. Door je oogcrème in de koelkast te bewaren vermindert het ook zichtbaar wallen!

Parfum

Grote kans dat jij je parfum in de badkamer bewaart, waar het elke dag warm en vochtig wordt. Dat doet je parfum geen goed. Als je je parfum in de koelkast bewaart, blijft de geur veel langer goed.

Alles met vitamine C

Vitamine C wordt vaak toegevoegd aan schoonheidsproducten, omdat het wonderen doet voor je huid: stralende huid, meer elasticiteit en minder tekenen van huidveroudering. Maar alles waar vitamine C inzit, moet je in de koelkast bewaren omdat anders de vitaminen afbreken of door oxidatie zelfs van vorm veranderen.

Nagellak

Als nagellak te veel opwarmt, smeert het helemaal niet meer goed uit. Door nagellak in de koelkast te bewaren, blijft het veel langer goed.

Moisturizers

Moisturizers

Als je moisturizers koel bewaart, zullen ze heerlijk kalmerend voelen als je ze op je huid aanbrengt. Vooral als je last hebt van huidirritatie door bijvoorbeeld eczeem of rosacea is het echt een genot een koude moisturizer op te smeren.

Toner

Door toner in de koeling te bewaren, werkt het extra verfrissend en helpt het je poriën te verkleinen.

Zonnebrandcrème

Alles met zonbeschermingsfactor moet je in de koelkast bewaren, het verliest namelijk zijn werking erbuiten.

Moet arganolie in de koeling bewaard worden?

Arganolie hoef je niet in de koelkast te bewaren. Je flesje arganolie mag gewoon in de badkamer blijven staan, rechtstreeks binnen handbereik om je huid en haar mee te verzorgen.

Sommige schoonheidsproducten moeten in de koeling bewaard worden, omdat ze anders bederven. Andere producten worden er krachtiger van, omdat gekoelde producten je huid kalmeren en poriën verkleinen.

Wist jij dat je sommige schoonheidsproducten in de koelkast moet bewaren? Ga je dat vanaf nu doen? Laat het ons weten.