Schoonheidsoliën Waarom zijn deze Goed voor de Huidverzorging?

Waarom zou je natuurlijke schoonheidsolien in je huidverzorging moeten opnemen

Misschien sta je ervan te kijken, maar de ‘belles’ en trendsetters van Hollywood, zoals Gwyneth Paltrow en Emma Stone, gebruiken natuurlijke schoonheidsoliën. Maar wat is er zo speciaal aan natuurlijke schoonheidsoliën? Wat maakt ze tot een betere optie dan de traditionele schoonheidscrèmes die in de winkels worden verkocht?

Als je een gezondere, jonger uitziende huid wilt hebben zonder gebruik te maken van potentieel gevaarlijke chemicaliën, giftige stoffen en zware behandelingen, overweeg dan eens natuurlijke schoonheidsoliën in je dagelijkse huidverzorging op te nemen.

Hoe vind je goede natuurlijke schoonheidsoliën

Voordat we ingaan op de geweldige voordelen van natuurlijke schoonheidsoliën, is het belangrijk op te merken dat niet alle natuurlijke schoonheidsoliën die in de winkels worden verkocht (steeds meer natuurlijke schoonheidsoliën zijn te vinden in de schappen van schoonheidswinkels) effectief zijn om je huid gezond, jeugdig en mooi te houden. Je moet dus leren hoe je de goede kunt onderscheiden van de minder goede oliën. De sleutel hiervoor is om meer informatie te verzamelen over de ingrediënten in de olie.

De belangrijkste ingrediënten om naar te zoeken in natuurlijke schoonheidsoliën

Natuurlijke schoonheidsoliën die boordevol ingrediënten zitten die goed zijn voor je huid, zijn de oliën waar je naar moet zoeken. Huidverfraaiende ingrediënten, zoals essentiële vetzuren en anti-oxidanten, zijn een aantal van de ingrediënten die op het etiket moeten staan, omdat ze de huid veel voordelen bieden. Voordat je een potje koopt, kan je dus het beste eerst de ingrediënten controleren.

Hoe zorgen natuurlijke schoonheidsoliën voor een gezonde huid

   1. Het zorgt voor een gehydrateerde huid. Ingredienten, zoals vitamine E (een anti-oxidant), essentiële vetzuren en sterolen hebben krachtige hydraterende eigenschappen. Naarmate de huid ouder wordt, verliest het zijn vermogen vocht vast te houden en dat is ook de reden waarom we sneller een droge huid krijgen als we ouder worden. Deze ingrediënten, die vaak worden gevonden in natuurlijke schoonheidsoliën, helpen het vocht in te trekken en vast te houden. Essentiële vetzuren, sterolen en vitamine E helpen de lipide barrièrefunctie van je huid te verbeteren, waardoor de huid gehydrateerd blijft.
   2. Het beschermt de huid tegen beschadiging. Een huid moet gezond zijn om een jeugdige uitstraling te hebben. Vrije radicalen zijn de nummer 1 oorzaak van huidveroudering. Vrije radicalen beschadigen de cellen van het lichaam, met inbegrip van de huidcellen. Collageen en elastine (proteïnen die verantwoordelijk zijn voor de structuur, elasticiteit en strakheid van de huid) worden ook beschadigd door deze vrije radicalen. Natuurlijke schoonheidsoliën met anti-oxidanten helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen voordat ze schade kunnen aanrichten.
   3. Het helpt schade te herstellen. De huid wordt door talrijke factoren beschadigd. Blootstelling aan de zon en chemische stoffen, het weer, vervuiling en nog veel meer zaken plegen elke dag een aanslag op de huid. Anti-oxidanten in natuurlijke schoonheidsoliën helpen het proces van herstel, vernieuwing en verjonging van de huid te versnellen.
   4. Het houdt de huid jeugdig. Bij regelmatig gebruik, zullen natuurlijke schoonheidsoliën het begin van huidveroudering vertragen en ook de tekenen van veroudering minimaliseren. Anti-oxidanten zijn het belangrijkste ingrediënt verantwoordelijk voor zo’n geweldige effect.

Arganolie: Een natuurlijke schoonheidsolie die je moet hebben
Arganolie is een van de beste natuurlijke schoonheidsoliën die vandaag de dag in de winkels wordt verkocht. Pure Arganolie zit boordevol essentiële vetzuren, sterolen en anti-oxidanten, zoals vitamine E, carotenoïden, squaleen, polyfenolen en ferulinezuur.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar hoe je arganolie als natuurlijke huidverzorging kunt gebruiken? Bekijk dan hier onze instructievideo.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.