Problemen Met Broze Nagels Oplossen

Problemen Met Broze Nagels Oplossen

Heb je er ook zo’n hekel aan wanneer er een nagel breekt? Of wanneer een nagel voortdurend barstjes en oneffenheden vertoont? Het is niet alleen irritant maar kan ook pijnlijk zijn. Als een nagel breekt of als je nagels makkelijk scheuren, is dat een teken dat je nagels broos zijn.

Broze nagels zijn bepaald niet plezierig om te hebben. Vooral als je niet thuis bent en niet in de gelegenheid om je nagels te knippen, kunnen gebroken nagels behoorlijk in de weg zitten bij je dagelijkse bezigheden. Los je problemen met broze nagels op en krijg ze weer zo gezond als maar mogelijk is.

Hier volgen een paar dingen waar je echt eens naar moet kijken:

Voeding

Een van de hoofdoorzaken van broze nagels is slechte voeding. Als je niet goed eet of geen uitgebalanceerd dieet hebt, heb je grote kans op nagels die makkelijk breken.

Door het eten van groenten met biotine worden je nagels gezond en sterk. Enkele groenten waar veel biotine in zit zijn bloemkool en linzen.

Andere vitamines en mineralen die nagels nodig hebben zijn: vitamine A, fosfor, kalium en niacine. Let op wat je eet en je nagelproblemen zouden wel eens zomaar kunnen verdwijnen.

Dagelijkse Activiteiten

Je dagelijkse routine kan ook van invloed zijn op de stevigheid van je nagels. Als je bijvoorbeeld je nagels constant onder water houdt, worden ze broos. De dagelijkse dingen in het huishouden, zoals afwassen, schoonmaken en tuinieren kunnen slecht zijn voor je vingernagels.

Maar behalve water kunnen ook sterke chemicaliën een oorzaak zijn van broze nagels. Schoonmaakmiddelen, reinigers en tuinproducten kunnen de nagels aantasten.

Draag beschermende handschoenen en zorg dat je nagels niet met deze producten in aanraking komen.

Nagels Knippen

Het kort houden van de nagels verkleint de kans op breken en scheuren. Knip dus regelmatig je nagels. Als je het zelf niet goed kunt, ga dan van tijd tot tijd naar een manicuur. Je nagels af en toe verwennen betaalt zich terug.

Wees er wel zeker van dat de producten die de salon gebruikt veilig zijn voor je nagels.

Masseer en Hydrateer

Elke dag een paar keer je vingertoppen masseren verbetert de bloedtoevoer in je vingers en maakt je nagels gezonder. Regelmatig je nagels hydrateren helpt bij deze massages, en houdt vanzelfsprekend ook je nagels vochtig.

Arganolie is een fantastisch product voor je nagels dat bovendien meer doet dan alleen hydrateren. De voedingsstoffen en vitamines in Arganolie houden de nagels gezond. Het gebruik van Arganolie verzekert je van sterkere en mooiere nagels.

Let op je (on)hebbelijkheden

Als je de gewoonte hebt om constant met je vingers op tafel te tikken, of als je op je nagels bijt, stop daar dan mee. Dit maakt de situatie met je nagels namelijk erger. Je nagels worden er zwakker van en groeien niet goed meer.

Nagels zijn een belangrijk deel van ons lichaam, en ze gezond en sterk houden is een absolute noodzaak. Gebruik natuurproducten zoals Arganolie. Hiermee krijgen je nagels dat extra zetje waarmee ze de dagelijkse stress aankunnen.

Geef je nagels de juiste voedingsstoffen en bescherm ze tegen allerlei factoren. Daardoor worden ze sterker en zullen ze fantastisch groeien.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.