Dit worden DE nagellak kleuren in de lente van 2018

Nagellak passend bij de lente

De dorre grijze wereld is weer plaats aan het maken voor frisse kleuren. De bomen krijgen weer blaadjes, gras wordt weer frisgroen en bloemetjes komen uit.

Die kleurrijke verandering in de natuur kun je ook mooi laten terugkomen in je nagels. Waar in de winter koelere tonen beter passen, kun je in de lente langzaam overgaan op mooie warme kleuren.

De populairste nagellak kleuren van dit seizoen!

1. Botergeel

Pastelgeel of botergeel is een super zachte kleur, perfect voor de lente. Je zult zien dat met deze kleur de huid van je handen lijkt op te lichten.

2. Magenta

Magenta is een kleur die het meeste weg heeft van frambozen. Tussen rood en roze is het het beste van twee werelden!

3. Champignon

Gewoon bruin kan wat saai zijn. De kleur van champignons is een heel chique en staat heel dicht bij de natuur.

4. Bos groen

Niet elke kleur in de lente hoeft knallend te zijn, bos groen is persoonlijk een van mijn favorieten. Het diepe groen geeft me direct zin om lange boswandelingen te maken.

5. Kobaltblauw

Niets straalt klasse en elegantie uit als kobaltblauw. Als je chique nagels wilt, maar rood te heftig vindt, is deze kleur de oplossing!

6. Lavendel

Doet lavendel je ook niet denken aan die heerlijke vakanties in Frankrijk? Lavendel op je nagels bereidt je vast perfect voor op de zomermaanden die er ook aan zitten te komen (jippie!).

7. Zijdezacht grijs

Grijs is niet saai! Grijs is een ontzettend chique kleur die ook deze lente weer heel populair zal zijn. Een zijde zacht grijs geeft je nagels klasse en elegantie. En het mooie is dat het bij elke outfit past.

Gif in Nagellak

Nagelverzorging in de lente

In de winter heb je waarschijnlijk dikke lage crème op je handen en nagels gesmeerd om de huid te beschermen tegen de kou. Nu de ergste kou voorbij is, moet je daar zeker niet meteen mee stoppen. Ook in de lente hebben je nagels voldoende verzorging nodig.

Arganolie doet wonderen voor die verzorging. Omdat de olie heel snel wordt opgenomen, heb je geen last van een ‘vies’ laagje op je handen. Door de hoge concentratie anti-oxidanten helpt de olie je handen en nagels mooi en gezond te houden. Want zeg nou zelf, het is zonde als perfect gelakte nagels omlijnt worden door gehavende nagelriemen.

Masseer daarom elke avond een paar druppels arganolie in op je nagels en nagelriemen. Neem daar even rustig de tijd voor en masseer net zo lang door tot de olie helemaal is ingetrokken.

Geen zin in vieze vingers? Maak het kwastje van een lege pot nagellak goed schoon en gebruik die om je nagelriemen in te smeren.

Van welke kleur werd jij het meest enthousiast?