Marokkaanse Arganolie: Pure Liefde Voor Je Nagels

Marokkaanse Arganolie Pure Liefde Voor Je Nagels

De voordelen van Marokkaanse Pure Arganolie voor huid en haar zijn bij veel mensen goed bekend. Minder bekend is dat Arganolie ook voor de verzorging van de nagels gebruikt kan worden.

Voordelen van Arganolie voor de Nagels

Toner, versterker en moisturizer voor nagels

Als deze kostbare olie uit Marokko direct op de nagels wordt aangebracht helpen de natuurlijke componenten vocht vast te houden. Hierdoor worden de nagels gevoed en versterkt. Ook de nagelriem wordt daarbij zachter gemaakt.

De nagelriem is de huid aan de basis van de nagels. Dode huidcellen worden vervangen door nieuwe en dat betekent gezonde en levendige nagels.

Repareert zwakke en beschadigde nagels

Arganolie bevat drie maal zo veel linolzuur als olijfolie! Linolzuur zorgt dat de structuur van de cellen behouden blijft waardoor de nagels sterker worden.

Het hoge gehalte aan natuurlijke tocoferolen zorgt dat de olie ook heel goed vrije radicalen bestrijdt die anders oxidatie en schade aan de cellen zouden kunnen veroorzaken. De essentiele vetzuren in de olie helpen beschadigde nagels te herstellen.

Voedt cellen

Arganolie is een krachtbron van belangrijke voedingsstoffen. Het bevat de vitamines, mineralen en anti-oxidanten die je nagels zo nodig hebben. De olie lekt gemakkelijk door de nagels heen tot op het nagelbed waardoor ook het nagelbed snel gevoed wordt.

Bij regelmatig gebruik bevordert Arganolie de natuurlijke groei van gezonde en fraaie nagels.

Verbetert de structuur van de nagels

Arganolie verbetert niet alleen de structuur van de nagels. Het voegt ook een natuurlijke glans en levendigheid aan de nagels toe. Dit is allemaal te danken aan de voedingsstoffen in de olie die de nagels voeden.

Verbetert het Uiterlijk van Je Nagels

Behalve regelmatig Arganolie op je nagels aanbrengen zijn hier nog een paar andere tips om gezondheid en uiterlijk van je nagels te verbeteren.

Overige tips

Knip regelmatig je nagels.

Knip de nagels recht af en licht afgerond aan de zijkanten. Dit verhindert splijten van de nagels en maakt dat ze langer lijken.

Masseer regelmatig je handen.

Op onze voeten na zijn onze handen de meest misbruikte delen van ons lichaam. Zorg goed voor je handen en masseer ze om de bloedsomloop te verbeteren. Ook dit helpt bij de groei van de nagels.

Als je nagel breekt of scheurt, bijt dan niet op het losse stukje. Knip het gewoon met een nagelclipper af.

Eet gezond

Kies voedsel dat rijk is aan vitamines, calcium, kalium en vetzuren. Deze stoffen houden de nagels gezond.

Drink wortelsap

Wortelsap is rijk aan fosfor en calcium. Fosfor en calcium maken de nagels sterker.

Gebruik een nagellak remover

Als je van nagellak houdt, verwijder de nagellak dan zoveel mogelijk met een milde remover. Gebruik geen scheermesjes want die beschadigen het oppervlak van je nagels. En geef je nagels af en toe een adempauze door een paar dagen lang of zo geen nagellak op te doen.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.