Marokkaanse Arganolie: Een ultiem Cosmetisch Product

Marokkaanse Arganolie Een ultiem Cosmetisch Product

Arganolie staat bekend om haar vele toepassingen en voordelen. Vandaag zullen we dieper ingaan op het cosmetische gebruik van deze Marokkaanse schat.

De culinaire arganolie, in de volksmond gebruikt als topping voor de grill, stoofschotels en salades, geeft een krachtige impuls voor onze gezondheid.

De cosmetische arganolie maakt momenteel veel los. De enorme voordelen voor de huid, nagels en het haar zijn de reden voor een wereldwijde populariteit.

Arganolie voor je nagels

Nagels zijn één van de plaatsen waar vrouwen graag cosmetische producten op aanbrengen. Normaal gesproken is het doel de nagels glanzend en kleurrijk te maken zonder concessies te hoeven doen aan hun duurzaamheid. Maar het voortdurend polijsten en verwijderen van cosmetica maken de nagels echter zwakker. Dit is precies waar deze kostbare olie bij kan helpen.

Door je nagels regelmatig met deze olie in te smeren, zullen de nagels sterker en mooier worden daar de olie boordevol vitamine E en andere voedingsstoffen zit die keratine, de belangrijkste component van onze nagels, versterken.

Arganolie voor een gezondere huid

Deze kostbare olie uit Marokko zit boordevol vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren, fenolen, sterolen, ferulinezuur, prostaglandines, triterpenen en talrijke anti-oxidanten. Al deze voedingsstoffen in de olie helpen de huid gezond, levendig en jeugdig te houden.

Arganolie bestrijdt acne en tekenen van huidveroudering

Deze olie voorkomt en minimaliseert fijne lijntjes, rimpels en striae. Omdat het talrijke anti-oxidanten bevat, worden de agressieve effecten van vrije radicalen geneutraliseerd, waardoor tekenen van huidveroudering worden voorkomen.

Het reguleert de talgproductie, wat leidt tot het effectief bestrijden en voorkomen van acne. Veel componenten hebben desinfecterende eigenschappen die helpen voorkomen dat acne erger wordt en gaat ontsteken.

Arganolie voor je haar

Haar wordt gerepareerd, verjongd en hersteld als de olie regelmatig wordt aangebracht. Omdat de olie boordevol vitamine E zit, is het een krachtige vochtinbrenger voor het haar.

Vitamine E is daarnaast een krachtige anti-oxidant en anti-oxidanten voorkomen dat cellen in ons lichaam worden beschadigd door vrije radicalen.

Vrije radicalen zijn in onze omgeving aanwezig en worden ook door ons eigen lichaam geproduceerd. Wanneer er een overvloed is aan vrije radicalen en deze oxideren, dan is het moment daar dat ze schadelijk voor ons worden. Vitamine E neutraliseert vrije radicalen voordat ze enige schade kunnen aanrichten.

Veel haardeskundigen zijn het erover eens dat deze kostbare olie uit Marokko één van de beste producten is die beschadigd haar kan behandelen, repareren en herstellen. Door de essentiële vetzuren in de olie, die een bron van voeding zijn voor de wortels en poriën van het haar, wordt het haar sterker.

Waarom kiezen voor Marokkaanse Arganolie

De bovenstaande voordelen alleen zouden niet genoeg moeten zijn om je te overtuigen deze kostbare olie uit Marokko te kopen. Als je het met mij eens bent dan maak je een verstandige beslissing.

Wat ook geweldig is aan deze olie is dat het geen agressieve chemicaliën bevat die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Veel schoonheidsproducten zitten boordevol giftige chemische stoffen en sommige blijken zelfs kankerachtig te zijn of kanker te kunnen veroorzaken.

Consumenten zouden altijd de ingrediënten van producten moeten controleren die ze op hun huid, haar en nagels willen aanbrengen. Veel producten bevatten parfum, ftalaten, DEA, MEA, TEA, parabenen en andere ingrediënten die klinken als iets dat afkomstig is uit een chemisch laboratorium.

Marokkaanse Arganolie is 100% vrij van giftige chemicaliën.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.