Mannenhoekje: Essentiële Benodigdheden Vóór Het Scheren!

Mannenhoekje Essentiële Benodigdheden Vóór Het Scheren!

Heb jij Arganolie in jouw scheerpakket? Als je mannen vraagt wat ze in hun scheerpakket hebben zitten mag je van geluk spreken als er iemand is met 3 of meer dingen in dat pakket.

Meestal hebben mannen alleen een scheermes en hun favoriete scheerschuim, en dat is het dan wel. Geen wonder dat zoveel mannen na het scheren sneetjes en wondjes op hun gezicht hebben.

Luister jongens! Als je op zoek bent naar een perfecte scheerervaring zonder sneetjes of wondjes heb je meer nodig dan alleen een scheermes en je favoriete scheerschuim! Lees verder!

Wat mannen per se nodig hebben voor het scheren

Voordat je begint te klagen over de dingen die we hier opnoemen voor in je scheerpakket, probeer ze dan eerst eens uit. Trek niet te snel conclusies. Als je eenmaal de resultaten voelt met de door ons voorgestelde kit besef je waarom je deze extra dingen hard nodig hebt.

Producten voordat je je gaat scheren

Je hebt het volgende nodig:

Exfoliërende Scrub

Je kunt je huid exfoliëren met een exfoliërende scrub in combinatie met warm water op je huid zodat je poriën zich openen. Het wordt aanbevolen om onmiddellijk voor het scheren een douche te nemen.

Als je daar geen tijd voor hebt kun je ook gewoon een minuut lang een warme natte handdoek om je gezicht wikkelen. Allebei deze voorbereidingen maken je huid zacht en warm en je gezichtshaar zachter.

Marokkaanse Arganolie

Marokkaanse Arganolie is een absolute must in je scheerpakket. Arganolie is een krachtige moisturizer en zal je haar dus verzachten. Olie opent ook de poriën van de huid zodat je je dieper kunt scheren.

Het mooie van Arganolie is dat het talrijke voedingsstoffen met ontstekingsremmende eigenschappen bevat zodat roodheid en zwelling na het scheren voorkomen wordt. De olie zit ook vol met componenten die de huid tegen schade beschermen!

Als je je elektrisch scheert

Voordat je je scheerapparaat gebruikt moet je wat scheerolie op de scheerbladen doen. Zodra je je scheerapparaat aanzet doet de olie zijn werk in de scheermessen. De olie maakt dat het scheerapparaat beter zijn werk kan doen.

Je wil je niet met gammele mesjes scheren omdat je dan weer met sneetjes, wondjes of een ongelijkmatig geschoren gezicht komt te zitten.

Poeders

Als je je nat scheert is een ontharend poeder ideaal. Daarmee voorkom je scheerwondjes en ingegroeid haar. Er is een ander soort poeder voor het droog scheren dat hetzelfde werkt als de scheerolie!

En dit zijn alleen nog maar de producten die je vóór het scheren nodig hebt. Binnenkort verschijnen er nog artikelen over producten die je nodig hebt tijdens en na het scheren.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!