Lees Verder Voor Effectieve Acne Oplossingen!

Lees Verder Voor Effectieve Acne Oplossingen!

Iedereen die te maken heeft gehad met acne op zijn of haar huid weet dat acne veel littekens kan achterlaten. Niet alleen fysieke littekens, maar ook de diepere en meer kwetsende soort, de emotionele littekens.

Omdat de wereld hard kan zijn en wij hard voor onszelf kunnen zijn, kan een ogenschijnlijk klein probleem zoals acne aanvoelen als het einde van de wereld. Noem het ijdelheid of hoe je het ook wilt noemen, maar de pijn en emotionele littekens die acne bij veel mensen veroorzaakt, is zeer reëel.

Neem het van iemand aan die zelf vanaf de vroege puberjaren tot en met de eerste paar jaar van volwassenheid te maken heeft gehad met een zeer ernstig acne probleem. De wereld kan hard zijn en daarom moeten we doorzetten om oplossingen te vinden voor problemen zoals acne.

Acne oplossingen

Stop met prikken en knijpen in of plukken aan je puistjes

Eén van de belangrijkste dingen die je niet moet vergeten als je te maken hebt met acne problemen, is dat je het niet erger moet maken voor jezelf.

Al dat prikken in en plukken aan je puistjes zal alleen maar leiden tot diepere littekens en verdere infectie. Dus blijf van die puistjes af.

Zorg ervoor dat je ze niet aanraakt, pakt, erin knijpt of prikt. Je handen hebben van alles aangeraakt en kunnen microben bevatten die je acne kunnen infecteren. Maak het niet erger voor jezelf.

Marokkaanse Arganolie

Om je acne problemen effectief te beheersen, kun je, vooral als je een zeer vette huid hebt, regelmatig Marokkaanse Arganolie op je huid aanbrengen. De olie zit vol voedingsstoffen die van cruciaal belang zijn voor een gezonde huid.

Het zit boordevol vitamine E, onverzadigde essentiële vetzuren en talrijke anti-oxidanten die alle cellen in het lichaam, inclusief de huidcellen, beschermen tegen beschadigingen.

De olie staat erom bekend de talgproductie te reguleren. Je talgproductie zou gereguleerd moeten worden, omdat dit een voedselbron is voor de puistjes-veroorzakende bacterie die zich van nature op de huid bevindt.

Als je klieren te veel talg produceren, betekent dit dat de acne-veroorzakende bacterie welig kan tieren, waardoor het probleem kan verergeren. Het hoge vitamine E gehalte zal ook littekens voorkomen en je huid helpen zich te repareren, aanvullen en vernieuwen.

Havermout

Havermout is niet alleen een stevig ontbijt, maar het kan ook acne bestrijden, vooral voor mensen met een zeer vette huid. Maak een prut van havermout en gebruik het als een gezichtsmasker. Dit zal een teveel aan olie op je gezicht effectief absorberen.

Vergeet niet om na het masker je gezicht met koud water af te spoelen om de poriën te sluiten.

Appels en honing

Hou je van appels? En hou je van de zoete smaak van honing? Als je deze 2 items in je keuken hebt, dan heb je 2 ingrediënten die effectief zijn tegen acne. Het enige wat je te hoeft te doen, is de appel te raspen en mengen met de honing.

Breng de pasta op je gezicht aan en laat het drogen. Het duurt ongeveer 15 – 20 minuten voordat de pasta op je gezicht gedroogd is. Daarna afspoelen met warm water.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.