Leer Je Kinderen Het Belang van Huidverzorging!

Leer Je Kinderen Het Belang van Huidverzorging!

Huidverzorging is iets wat ouders hun kinderen al op jonge leeftijd zouden moeten leren. Voor je huid zorgen gaat niet alleen over er goed uitzien. Het gaat ook over gezond zijn.

Veel mannen en ook sommige vrouwen denken dat mensen die goed voor hun huid zorgen ijdeltuiten zijn. Vrouwen en mannen die goed voor hun huid zorgen krijgen al gauw een etiket opgeplakt. Ze zouden oppervlakkig zijn, te veel met zichzelf bezig en narcistisch.

Sommige vrouwen denken zelfs dat vrouwen die goed voor hun huid zorgen gewoon onzeker zijn en zo dom dat ze geld uitgeven aan huidverzorgingsproducten. En er zijn zelfs mensen die denken dat verzorging van de huid helemaal niet belangrijk is. De waarheid is dat je huid verzorgen erg belangrijk is en je zou je kinderen dat al op jonge leeftijd moeten leren.

Wat Je Je Kinderen over Huidverzorging Moet Leren

Je zou aan kinderen eerst het belang van de huid zelf uit moeten leggen.

Is het echt zo belangrijk om voor je huid te zorgen? De huid het orgaan is wat aan de buitenkant van ons lichaam zit. Hij is daarom onze eerste verdediging tegen infecties.

Zonder huid zouden onze spieren en weefsels rechtstreeks met de buitenlucht en met micro-organismen in aanraking komen, en dit zou tot infecties leiden.

De huid beschermt ons tegen de kou en regelt de lichaamstemperatuur. Zonder onze huid zouden we niet kunnen overleven.

Gebruik elke dag zonnebrandlotion!

De fout die mensen over de hele wereld het meest maken is dat ze alleen zonnebrandlotion opdoen als ze naar het strand gaan of buiten gaan sporten. UV straling van de zon kan echter een onbeschermde huid al in 10 minuten beschadigen. Resultaat: voortijdige veroudering, uitslag en vlekken.

Langer onbeschermd blootstaan aan UV straling kan zelfs tot huidkanker leiden. Leer je kinderen dus iedere keer als ze naar buiten gaan zonnebrandlotion op te doen.

Er zijn speciale lotions voor kinderen te koop die niet zo ruw zijn voor hun tere huid. Onthou dat je je kinderen ook leert dat ze de zonnebrandlotion 15 minuten voordat ze naar buiten rennen al moeten opdoen.

Blijf binnen als de zon hoog aan de hemel staat.

Zonlicht geeft ons vitamine D die het lichaam nodig heeft. Het is het beste om dit zonlicht ‘s morgens vroeg te genieten, wanneer de UV straling nog niet zo sterk is. Tussen 10 uur ‘s morgens en vroeg in de middag in de zon gaan is geen goed idee. De UV straling van de zon is in deze uren te sterk. Blijf dan binnen.

Houd de huid vochtig.

Hydrateren van de huid is erg belangrijk. Het voorkomt dat je huid droog en gebarsten wordt. En als je dan daaraan gaat krabben kun je allerlei irritaties en infecties oplopen.

Je kunt voor het hydrateren het beste Arganolie gebruiken. Arganolie is een natuurlijk plantenextract en kan dus veilig op de gevoelige huid gebruikt worden.

Zorg ook dat je kinderen een gezond leven leiden. Geef ze gezonde en uitgebalanceerde maaltijden, laat ze lichamelijk actief zijn en zorg dat ze genoeg slaap krijgen. Allemaal gezonde dingen, met name ook voor de huid.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.